Gata, de azi, se face ordine! Samsarii de mașini au îmbulinat-o!

Gata, de astăzi, această imagine cu zeci de mașini scoase la mezat în parcarea din fața Târgului Drăgaica e istorie.

Profitând și de faptul că mâine începe „Toamna Buzoiană”, administrația târgului Drăgaica și Poliția Locală au eliberat locul de mașini.


Acestea nu vor mai putea reveni la locul de dinainte întrucât la această oră, muncitorii de la Urbis Serv lucrează la montarea instalației cu barieră, precum la Piața Centrală.

În parcare nu se va mai putea intra de mâine decât pe bază de bilet. La intrare șoferii vor apăsa pe buton pentru a-și ridica tichetul, iar la ieșire vor plăti pentru perioada în care au folosit parcarea.

„Instalarea barierei convine atât colegilor de la Urbis Serv, pentru că vor încasa bani de bilet, cât și nouă de la Piețe, Târguri și Oboare. Bănuim că o parte din mașinile scoase la vânzare până acum în parcarea din față, vor fi de acum înăuntru, e mult mai convenabil. Un avantaj vor avea și oamenii care vin la talciocul duminical, de acum vor avea unde să-și lase mașina”, ne-a declarat Daniel August, director la SC Piețe, Târguri și Oboare.

Parcarea va putea fi folosită în timpul săptămânii și de buzoienii care vin cu treabă peste drum, la Casa de Pensii.

Citește și articolul: Toma, anunț care îi privește pe pensionari

Până acum, cei care obișnuiau să ocupe prima bandă sau chiar trotuarul puteau invoca lipsa unui loc amenajat de parcare în preajmă.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Gata, de azi, se face ordine! Samsarii de mașini au îmbulinat-o!

 • Foarte bine le face! Ar trebui amendati toti cei care parcheaza ilegal, cand au la dispozitie locuri de parcare, fie ele si cu plata. Unii au masini si de 10.000 Euro dar nu se indura sa dea 2-3 lei ca sa parcheze legal.

  Răspunde
 • Da o initiativa buna..numai ca acei samsari au mutat masinile pe aleea Hangarului , fapt ce a aglomerat traficul in acea zona ingunstand carosabilul la o banda

  Răspunde
 • Cei care foloseau trotuarul putea sau puteau ca e peste 50?

  Răspunde
 • Ce sa mai zic faceti ce vrei voi si gata

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.