Iată câte victime are la activ această groapă!

Mesaj hazliu postat pe facebook de un buzoian al cărui subiect este o… groapă în carosabil.

Alintată „crater vulcanic”, aceasta se găsește în satul Potoceni, comuna Mărăcineni. Sesizarea a fost trimisă și către redacția buzoienii.ro.

Acest crater de 1m în diametru și 30 cm adâncime. Din câte știu eu până acum a distrus 11 anvelope si 3 jante Auto. Pasionații de vulcanologie îl vor găsi in Potocenii de sus, pe partea stânga, pe sensul de mers spre Mătesti. Se poate vizita 24 e ore din 24 de ore, dar recomandat ar fi noaptea pentru că atunci produce cel mai mare spectacol.


Un alt localnic susține că groapa a crescut precum Făt Frumos în ultima lună:

Lumea, în general, o evită ziua, dar noaptea am auzit destule troznituri, mai ales de la mașinile grele care trec cu viteza (si care probabil au si adancit-o în felul asta în luna trecută de la apariția ei). Tocmai a trecut un autobuz 2 prin ea…

Localnicii au nădejde că popularizarea acestei gropi îi va aduce și sfârșitul după ce isprăvile ei vor ajunge la urechile administratorul drumului.

Citește și articolul: Doliu în lumea handbalului buzoian! Alina a jucat aseară cu lacrimi în ochi!

Posted by Cornel Soimaru on 14 Octombrie 2017

loading...

4 comentarii la „Iată câte victime are la activ această groapă!

  • Stau în Mătești și fac drumul ăsta de cel puțin două pe zi, spre Buzău. E bine că localnicii au sesizat groapa și au postat pe Facebook, aștetând ca acest lucru „să ajungă la urechile administratorului drumului”. Nu am avut timp până acum, dar mâine, mă duc cu un prieten, iau un sac de ciment, delimitez zona și rezolv problema. Și uite așa, în două ore … surpriză: problema dispare!! Dar ce să facem, este greu la noi în România, noi postăm pe Facebook.

  • Pentru „Un golan”, ai dreptate din punct de vedere al atitudinii trebuie sa avem initiativa dar tine cont ca astfel de lucrari fara autorizatie iti pot aduce chiar un dosar penal daca dai peste vreun cretin plus ca eu, tu, noi deja platim niste bani la bugetul de stat, bani din care ar trebui facuta asfaltarea, nu sa cumparam noi ciment si nisip. Trebuie facuta o sesizare in scris catre administratorul drumului iar cei ce si au avariat masina sa il dea in judecata pentru recuperarea pagubelor.

  • Știu că o astfel de lucrare neatorizată ar putea atrage după sine sancțiuni, chiar unele cu caracter penal, dar deplasat mintal să fii să-mi faci dosar penal că am astupat o groapă care se află pe un drum public.
    2) Cei care și-au distrus jantele mașinilor pot merge în judecată de n ori, căci nimeni nu le va da un leu.

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.