Exclusiv! Iată cine a fost la volanul Chrysler-ului care a lovit calul azi-dimineață. E tatăl unei mari campioane

S-a aflat cine a fost brăileanul de 64 de ani care a avut azi-dimineață în zori ghinionul de a lovi un cal lăsat nesupravegheat aproape de Lipia pe șoseaua Buzău – Ploiești.

Calul a făcut praf partea de sus a mașinii, iar șoferul, singur în mașină, a fost accidentat destul de rău la cap.


Ghinionistul se numește Grigore Potec și este tatăl campioanei olimpice la natație – Camelia Potec.

În ciuda rănilor, Grigore Potec a putut ieși singur din mașină, a fost transportat la UPU, de acolo internat la Terapie Intensivă și, mai apoi, transferat la un spital din București.

Citește și articolul: Buzoienii scapă de o taxă! Iată ce se întâmplă în aceste zile!

Grigore Potec a fost ofițer de marină și a lucrat ca inginer 26 de ani în Marina Comercială Română. Este foarte iubit de fiica sa care a declarat că tatăl i-a fost model în viață și cel care a îndreptat-o spre natație:

„Tata este modelul meu in viata. El s-a descurcat intotdeauna singur, indiferent de ce-a realizat, a facut-o doar prin fortele lui, iar pentru asta il apreciez foarte mult. M-a ambitionat si pe mine in multe privinte, spunandu-mi ce a reusit el sa faca singur, singurel. El e categoric modelul meu in viata. Tatal meu a fost marinar, iar eu stateam cat puteam de mult cu el, dar mai ales cat de mult puteam in apa. Apa mi-a placut de la inceput, a fost intotdeauna ceva irezistibil pentru mine. Tata m-a invatat sa inot in Dunare. Mai o gura de apa, mai un val care te duce la fund, te mai trage curentul la vale. Am invatat repede, chiar daca si acum ma tem de bulboane si ape tulburi. Mi-e frica sa vad ce-i acolo, dedesubt, mi-e frica atunci cand ma atinge chiar si vreo frunza. Ciudat pentru o inotatoare, dar adevarat. Tot tata m-a dat apoi la bazin, pentru ca-mi placea asa de mult apa, pentru ca aveam multa energie, dar si pentru sanatate, ca sa ma dezvolt frumos. Apoi, la 9 ani, parintii mei s-au gandit ca as putea face performanta”.

Grigore Potec a fost consilier municipal între 2004 și 2012.

În prezent este director general al Tehnonav SRL, mașina implicată în accident fiinde de la firmă: BR-81 – TEH.

Citește și articolul: „Domnule Petre de la CJ, șoferul v-a păcălit în stil mare azi-dimineață! Știți ce s-a întâmplat cu o stație înainte ?”

Camelia Potec a devenit campioană olimpică în 2004 la Atena, iar în prezent este președintele federației de natație.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.