În picioare și fără aer condiționat. Iată în ce condiții se călătorește de la Robeasca, Săgeata și V. Pașii. Vicele CJ Buzău a vorbit cu călătorii

Acțiune inspirată azi a Departamentului Transporturi din cadrul CJ Buzău, coordonat de vicepreședintele Adrian Petre, în colaborare cu Poliția Rutieră.

În ciuda caniculei, călătorii era transportați în picioare și fără aer condiționat, după cum se poate constata din fotografiile și clipul video inserate în articol.

Acțiunea a avut loc pe DN2E85 și DJ203 K în față la Autorola.

Niciunul din cele 13 autovehiculele care efectuau transport de persoane verificare nu folosea aerul condiționat, chiar dacă atât călătorii, cât și șoferii erau uzi de transpirație.

La acțiunea de astăzi au fost controlate 13 autovehicule de transport. Poliția Rutieră a dat pe loc o amendă de 8,5 milioane de lei vechi șoferului autobuzului de pe ruta Stăncești – Buzău.
O amendă încă și mai mare va primi și transportatorul din imaginile de mai jos de pe ruta Robeasca Buzău. Pe lîângă amenzile Poliției Rutiere, sancțiuni vor veni și din partea CJ Buzău.

loading...

9 comentarii la „În picioare și fără aer condiționat. Iată în ce condiții se călătorește de la Robeasca, Săgeata și V. Pașii. Vicele CJ Buzău a vorbit cu călătorii

 • Asta nu este nimic, sa vedeti cand nu se poate inchide usa de aglomerat ce este

  Răspunde
 • Asta nu este nimic, sa vedeti cand nu se poate inchide usa de aglomerat ce este

  Răspunde
 • D-lor cacati mari,schimbati dracu legea asta de cacat,ca asta e lege ptr hoti, afceti o lege ptr noi oamenii de rand,cum p..a mea,ca m.am si enervat,ii dati la soferul ala arogant,o amenda de numai 8.50 ron,asta e amenda,pai atunci la patron cat ii veti da,5000 ron,nu?,o nimica toata,de ce nu le.ati confiscat autocarul pana la venirea patronului,javrelor ce santeti, am ajuns o tara de hoti,imputiti si jigodii asta santeti,si noi niste prosti ca stim sa dam numai din umeri,in rest…..!!!

  Răspunde
 • 1De ce nu se verifica autobuzele si microbuzele de pe toate rutele,la primele ore ale diminetiii cand coboara peste 40 de persoane dintr un maxi-taxi cu 17 locuri si 70 persoane din autobuzele acelea de 28 locuri????

  Răspunde
 • Pai domnii de la cj intreaba de ce transporta calatorii in picioare dar interesati va ca alte institutii au omologat autobuzele cu „x” locuri pe scaune si „x” locuri in picioare. Acum trageti o concluzie si voi…..

  Răspunde
 • Sa vedeți pe ruta buzau -vădu-soresti când te înghesuie ca pe sardele, nu a luat nimeni nici o măsura ! Sa dea ruta altor firme care pot face fata, sa nu mai dea Voicilă șpagă sa ia licențe , nu mai zic de wc, de la autogara unde faci hepatita când intri acolo și mai dai și bani! Permitem asta!

  Răspunde
 • Pe alta ruta,cand ploua,mergem cu umbrelele deschise,deoarece curge apa peste tot,cand este cald este sauna,etc.Pe ce au obtinut licenta?pe celalalt autobuz cu care fac excursii?Si daca au vazut domnii de la C.J. ,s-au luat masuri?nu prea cred!ca si dl patron este prin C.J.Acum intelegeti cum stau lucrurile?

  Răspunde
 • S-ar cuveni o mai mare atentie din artea autoritatilor responsabile cu eliberarea licenteleor de transport si cand se liciteaza traseele. Se pot vedea cum arata pe drumurile publice mijloacele de transport – pe departe nu intrunesc conditiile minime .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.