În picioare și înghesuiți! „Mi-e milă de acești oameni”. Iată de pe ce traseu sunt ultimele imagini trimise de cititorii buzoienii.ro

Imaginile ne-au fost trimise aseară pe adresa redacției, imediat după publicarea articolului intitulat „Ce golănie! Iată cum a încercat un transportator să-l păcălească pe vicele Cj Buzău”.

„Mulțumesc site-ului buzoienii.ro că se preocupă de soarta noastră a navetiștilor. Este o bătaie de joc la adresa noastră. Este inuman ca după 8-10-12 ore de muncă, oamenii să fie ținuți în picioare și înghesuiți precum sardelele într-un autobuz. Vă trimit în acest mesaj un filmuleț și câteva poze de pe ruta Buzău – Zărnești. Firma transportatoare Voicilă Magazin Mixt. Îl rog pe domnul de la CJ care am văzut că se implică să vină și pe această rută. Îl avertizez că și aici, precum am citit în articol, când se aude că e control se procedează la fel. Se bagă două autobuze, dar doar până se terce de control. După aceea călătorii care rămân sunt înghesuiți într-un singur autobuz!”, ne-a scris un cititor.

Mesajul de mai sus a fost transmis de buzoienii.ro vicepreședintelui CJ Buzău, Adrian Petre, cel care vrea să facă ordine în transportul județean de persoane:

„Mi-e milă de acești oameni. I-am văzut  obosiți după orele de muncă, trebuind să suporte și supliciul transportului în picioare, înghesuială, căldură. E inuman, vom lua măsuri cu acești transportatori. Îi rog pe buzoieni să ne trimită fie direct pe pagina mea de facebook, fie prin intermediul presei locale sesizări în cazul în care sunt transportați în picioare. Noi vom continua controalele atât timp cât va fi nevoie, atât în autogări cât și pe traseu, atât în cursul săptămânii, cât și în weekend”. 

Citește și articolul: Ce ziceți de șoferul care a parcat duba aici o jumătate de oră ? Iată-l, mai apoi, degustând șaorma!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „În picioare și înghesuiți! „Mi-e milă de acești oameni”. Iată de pe ce traseu sunt ultimele imagini trimise de cititorii buzoienii.ro

  • Petre Adrian cel priceput la toate vedem că suferă, mai nou, alături de navetiști, vrând să convingă că se pricepe și la transport persoane. Nu e cam mult ?

    Răspunde
  • veniti pe ruta buzau vadu-pasii sageata sa vedeti inghesuiala si ce autobuze – apartin lui auto valmi buzau -dezastru

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.