„În primul rând că nu sunt eu de acord cu așa ceva”

„Drumuri prin interiorul Stațiunii de Cercetare ? Nu există! E un fake news”.

Cuvintele au fost rostite aseară la Campus TV de primarul C-tin Toma, care a ținut să închidă discuțiile din ultima perioadă pe acest subiect.

„Nu se face niciun drum prin interiorul stațiunii. Știți că eu am fost și sunt susținător al SCDL. Eu nu sunt de acord cu asta, oamenii de acolo să stea liniștiți. Îmi pare rău că n-am participat eu la acea ședință, am avut acele probleme medicale cu vocea, o lămuream de atunci. Se vor face blocuri vizavi de cartierul Orizont, e un lucru normal să se dezvolte și acea zonă, vor fi și drumuri dar nu pe terenul stațiunii”, a adăugat primarul.


Toma s-a referit în emisiune la un alt fake-news rostogolit de fiecare dată în preajma alegerilor:

„Căsuțele care se vor amenaja în Crâng vor fi de fapt niște foișoare din lemn în care să se poată adăposti de ploaie cei care se vor plimba pe alei. Foișoare exclusiv din lemn, nimic din beton sau metal, construcții provizorii care nu necesită autorizație de construcție. Sunt unii care caută tot timpul nod în papură, dar n-au dreptate. Dimpotrivă, vom proteja pădurea, o vom regenera, vom face plantări, buzoienii să aibă încredere”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„În primul rând că nu sunt eu de acord cu așa ceva”

 • Pentru seniori, pensionari nu sa mai dat nici un imobil pentru recreiere , WC, ciusmele de consum apa,iar in parcuri iar in aer liber arcade de policarbonat puse la oanumita inaltime pentru adapost pentru vreme rea si caldura sufocanta nu pavilioane care se rup la un vint puternic.In autobuze se anunta statia dupa citiva metri dupa plecare nu in apropiere acum daca mai auzi asa ceva e minune cineva trebuie sa ia atitudine si raspundere si pentru noi .Multumesc.

  Răspunde
 • Foarte puțin din teren este cultivat. Majoritatea este islaz pentru oi, ar putea măcar semăna grâu. A cultivat cineva lucerna lângă Kaufland. Aceasta înseamnă cercetare! Da, trebuie verificat ce este acolo. Veți avea mari surprize!

  Răspunde
 • Nu înțeleg unde se face cercetare . Pe un teren viran ?! Poate în birouri ! Aceste terenuri ar trebui luate de la celebra stațiune întrucât nu le folosește de zeci de ani ! De la revoluție !

  Răspunde
 • Vizavi de Orizont e tot terenul stațiunii ,sau nu mai e . De fapt și Orizont s-a construit tot pe terenul Stațiunii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.