Justiție cu viteza melcului. Dosarele grătaragiului Florin Toader, acuzat de maltratarea chelnerițelor minore, blocate la parchet. Au trecut 2 ani și trei luni

Foto: Știri de Buzău

În urmă cu doi ani, mai exact în iunie 2015, la Buzău s-a iscat un scandal mediatic de amploare după ce mai multe minore angajate la o terasă din Drăgaică au formulat plângeri în presă, la ITM și la poliție împotriva lui Florin Toader.

Tapajul a fost amplificat de faptul că Florin Toader era consilier local PSD, șef la PSD tineret, fin al primarului C-tin Boșcodeală și om de afaceri local (deținător , împreună cu familia, a unei discoteci la Costești, a unei firme de internet și a unui lanț de farmacii).

De atunci au trecut iată, doi ani și trei luni, Florin Toader a mai întors mici și fleici de două ori la Drăgaică, a angajat alte tinere la terasă, dar buzoienii n-au aflat încă de la Poliție și Parchet un verdict asupra celor petrecute.

Dacă fetele respective au fost lovite, agresate, ținute câte 12 ore la serviciu, așa cum susțin, sau, dimpotrivă, totul n-a fost decât o înscenare așa cum pretinde Florin Toader.

Doar PSD Buzău (în special președintele Ciolacu) a avut grijă să se disocieze de el și nu l-a mai pus pe liste, iar tatăl său a fost nevoit să candideze pentru PNL.

Pe numele acestuia se odihnesc la parchet două dosare penale. În primul rând, cel de lovire, formulat de tânăra Adriana Colniceanu:

 

Cel de-al doilea dosar privește folosirea ilegală a minorelor la lucru, plângerea aparținând ITM Buzău, care a constatat nereguli în urma controlului inopinat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adriana Colniceanu: „Florin Toader mi-a dat cu palma peste gură, m-a tras de păr, m-a împins, mi-a dat cu pumnul în spate, apoi iar m-a împins, până a intervenit un echipaj de poliție. Au văzut fetele care lucrau acolo. Am făcut plângere la Poliție, am mers la Medicină Legală pentru certificatul medical. Programul a fost de la opt dimineața până la 12-1, noaptea, până la 2 chiar, când pleca ultimul client. Șeful, Florin Toader, a început să-mi propună multe lucruri, să mă întâlnesc cu el, dacă pot să țin un secret..”


Florin Toader: „Nu am lovit pe nimeni și nici nu am adresat nici măcar cuvinte obscene. Totul nu e decât o înscenare. Am ținut de opt ori înainte terasă la Drăgaică și nu am avut nicio reclamație”.

Probleme în justiție are și fratele fostului consilier local, Denis Toader, care este judecat la Tribunalul Buzău sub acuzația de tentativă de omor după ce a dat cu mașina personală peste un angajat al Electrica. Pentru detalii dați click AICI.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Justiție cu viteza melcului. Dosarele grătaragiului Florin Toader, acuzat de maltratarea chelnerițelor minore, blocate la parchet. Au trecut 2 ani și trei luni

  • Bineanteles ca acest individ nu putea fi decat membru PSD! Si inca, unul cu „fonctie” de sef al tinerilor din PSD. Iata, asadar ce le este oferit buzoienilor de catre viitorii politicieni PSD. Cat ii priveste pe cei din justitie care tergiverseaza aceste dosare,nu e de mirare ca se intampla asemenea lucruri. Si ei sunt tot niste indivizi platiti cu banii furati de la oamenii cinstiti pentru „contributia” lor la infaptuirea actului de justitie.HUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

    Răspunde
  • dna ploiesti doarme ? sau s-a ajuns pana acolo ? iar procurorii unde stă acest dosar sunt manjiti. asta-i adevarul, ca altfel nu are cum

    Răspunde
  • Incet incet apune epoca Boscodeala. La adapostul sefului, care de multe nici nu stia, micii parveniti isi faceau de cap.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.