L-a hăcuit și pe urmă și-a văzut de treabă

E prima crimă instrumentată de criminaliștii buzoieni în 2020.

Un bărbat de de 53 de ani și-a lovit mortal cu cuțitul fratele mai mic cu 16 ani. Cei doi frați Popa locuiau singuri în casă după decesul părinților. Ambii făcuseră în timp pușcărie, nu aveau erau consumatori de alcool și scandalagii recunoscuți în satul Arcanu (comuna Scutelnici) din sudul jud. Buzău.

Victima (Paul) a fost așezată în pat, iar criminalul (Florin) și-a văzut de ale lui – ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Crima a fost descoperită după câteva zile de polițiștii de la postul din Scutelnici. Ajunși la locuința celor doi în documntarea altui caz, au pătruns în casă – din pricina liniștii suspecte. Aici au descoperit cadavrul înjunghiat și au chemat criminaliștii de la Buzău.

La scurt timp, fratele mai mare a fost găsit pe stradă și arestat pe loc după ce a răspuns, la întrebarea polițiștilor, că Paul e plecat undeva.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „L-a hăcuit și pe urmă și-a văzut de treabă

  • Adevarul dureros e ca statul ii transforma in infractori, in betivi, in asistati si in criminali prin institutiile sale care nu au menirea decat de a transforma cat mai multi oameni dupa acest tipar.
    In loc ca legea sa ajute si sa integreze oamenii chiar si atunci cand fac mici greseli, ii baga la puscarie si le distruge viata definitiv pentru cele mai banale lucruri, de cele mai multe ori complet nevinovati, iar cand ies nu au alta alternativa decat o viata de asistati sociali, betivi, infractori si criminali, ca asta ii incurajeaza statul prin institutiile sale sa devina caci o data bagat in puscarie nu mai ai dreptul la integrare sociala, nu mai ai dreptul sa te angajezi, esti total marginalizat de catre legile statului si nu ai alta alternativa decat sa devii ceea ce statul isi doreste sa devii, adica un infractor adevarat.

  • Ca si continuare la comentariul anterior, asa-i ca era bine pe timpul lui Ceausescu, cand, indiferent daca ai facut puscarie sau nu, erai adunat de pe strazi si trimis la munca??? Stiti unde erau cautati cei care nu muncesc pt a fi trimisi la munca? In carciumi. In felul asta, acesti indivizi nu ar mai fi capuse pe banii statului, pe impozitele platite de noi si ar veni obositi de la munca, asa incat nu ar mai avea timp de ilegalitati

  • Ambele comentarii de mai sus au deplină acoperire în viața de zi cu zi … La asta se mai adaugă sentimentul tot mai pregnant de dezumanizare și nepăsare… Nu știu cum și când se va mai vedea luminița de la capătul tunelului românesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.