O vecină a sunat la 112. Cum a fost găsită jurnalista

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață a fost postată pe Facebook chiar de jurnalistă în data de 18 decembrie. Cristina Țopescu este alături, în poză, de Mihaela Miroiu și de Vlad Voiculescu:

Cu doi oameni dragi mie si voua prietenilor mei, știu eu asta!❤ Știți cine sunt, nu?😊 Am facut poza asta după emisiunea de aseara, o postez azi, mai pe seara, s-o vedeți”.

Conform România TV, fiica fostului mare jurnalist Cristian Țopescu, decedat în 2018, nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de peste trei săptămâni.

CUM A FOST GĂSITĂ CRISTINA ȚOPESCU

Surse din anchetă spun că o vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre Cristina din 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin nu vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV să fi murit în somn.

COMUNICATUL POLIȚIEI

În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală.

Născută la Oradea, absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 și Prima TV. 

Cristina a moștenit pasiunea pentru micul ecran de la Cristian Țopescu și a fost adânc marcată de moartea tatălui său. Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la 81 de ani.

Cristina mai are doi frați, din alte căsătorii ale tatălui său, Cristian și Sebastian:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „O vecină a sunat la 112. Cum a fost găsită jurnalista

  • Dumnezeu să o ierte! Am văzut aseară stirea şi sunt mâhnit, consternat, dezgustat! Toată suflarea îsi dădea cu părerea la TV declarându-se prietenii ei şi cam cât de tare sunt surprinși! Cum este posibil ca o persoană ca ea, cu sute de apropiați, pt.că nu pot fi numiți altfel, să nu fie căutată atâta timp, în condițiile în care nu a dat nici un semn, fiind chiar şi Crăciunul şi Anul Nou? În ce țară trăim şi ce fel de oameni ne înconjoară? Şi toți ne cer să iubim această țară frumoasă şi oamenii minunați şi să fim patrioți! Probabil ca dacă ar fi fost o ” piți” situația ar fi fost cu totul alta! Dumnezeu să o odihnească!

  • Ca orice bun român am apreciat, la timpul său, pe cel mai bun și frenetic comentator sportiv de televiziune… Așchia nu a sărit departe de trunchiul său… Cristina Topescu a devenit nu numai o excelentă realizatoare tv dar și o campioană a bunului simț, bunului gust, discreției, feminității, generozității sufletești ! Pleacă dintre noi lăsând sentimentul amar al singurătății fiecăruia , lăsând loc de manifestare puzderiei de (foto)modele, ” staruri ” și alte non-valori ce vor lua lumina reflectoarelor… Tristul final al Oamenilor care ne-au lăsat ceva în urma lor !

  • Felicitări pentru comentariu domnule Cuza VODA! Nu va înțelege nimeni nimic! Nu m-ar mira deloc şi dacă în perioada următoare se vor urca cu bocancii peste memoria ei! Cu siguranță dacă ar fi locuit într-un cătun transilvan uitat de lume, cum am înteles că îsi dorea, înconjurată de bătrâni simpli, aşa ceva era de neimaginat! Asta ne arată, pentru cine vrea si este în stare să priceapă, cam ce fel de caractere vedem zilnic pe ecrane şi nu numai, care își doresc să fie luate drept modele de succes în viață!

  • Dumnezeu s-o ierte !Si sa ne ierte si pe noi ca am ajuns un popor jalnic,un popor care ,fata de altele ,ne adancim in mizerie morala cu o viteza uluitoare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.