Mașină blocată în trafic. „Au tăbărât cu răngi și topoare, să ne omoare”

Ziua și scandalul la UPU Buzău.

Astăzi, zeci de rromi au ocupat curtea spitalului și au pătruns în incintă.

Un tânăr de etnie rromă din Buzău (Laurențiu Mărăraș) a ajuns rănit la urgențe după ce a încasat mai multe lovituri în mașină după un atac de tip mafiot.

Când s-a auzit ce s-a întâmplat, zeci de rromi – prieteni și din familie – au venit imediat la spital pentru a-i fi alături.

S-a produs din nou agitație, rromii cerând cadrelor medicale să se ocupe în primul rând de rănitul lor.

„Nu-și dau seama, dar mai rău îi fac pacientului. În loc ca medicii să se ocupe de rănit, trebuie să se ocupe să restabilească ordinea”, a comentat – descumpănit după ultimele întâmplări, Claudiu Damian. Managerul spitalului dar și șeful firmei de pază a venit în grabă de acasă pentru a vedea ce se întâmplă și a lua măsuri de restabilire a ordinii.

Mașină oprită în trafic și atacată cu răngi

Agitația de la UPU a fost urmarea unui incident grav petrecut la Urziceni.

O familie de rromi din Buzău se deplasa către București. La Urziceni, mașina lor a fost blocată în trafic de un grup de rromi din Urziceni.

Aceștia au tăbărât cu răngi și topoare asupra mașinii spărgând luneta și geamurile de pe partea dreaptă.

Laurențiu Mărăraș, cel vizat de acest atac, era pe scaunul din dreapta față. După ce au spart geamurile atacatorii i-au aplicat mai multe lovituri.

„Îl omorau pe el, poate și pe noi, dacă nu reușeam să dau înainte și înapoi și să scăpăm din blocaj. de frică nu ne-am mai dus spre București, ci ne-am întors spre Buzău. Ne-au urmărit cu o mașină, un X5, și ne-au blocat din nou la Limpeziș. Din nou l-au lovit pe Laurențiu, i-au smuls un lanț de la gât, până am reușit să fugim iar”, ne-a declarat șoferul BMW-ului – cu număr de Constanța – atacat.

Când au aflat ce s-a întâmplat, rromii din Buzău au venit în număr mare la spital, pentru a afla care e starea lui Mărăraș, dar și pentru a preveni un eventual nou atac al celor din Urziceni.

Depășiți numeric de valul de rromi abătut deodată asupra spitalului, paznicii de la LEX au sunat din nou alarma.

Astfel că în câteva minute curtea s-a umplut cu rromii agitați și numeroase forțe de ordine: jandarmi, polițiști și toată „armata” lui Ibriș de la Lex Protect.

După câteva minute de negocieri, rromii au fost conduși dincolo de bariera de acces în curte.

Toată tărășenia de azi a avut drept cauză faptul că buzoianul Laurențiu Mărăraș a luat o sumă de bani cu camătă de la un băiat Cătălin Curcă și nu a returnat la timp banii.

Acțiunea de azi a fost o răzbunare, iar buzoienii bănuiesc faptul că cineva i-a „turnat” că sunt în drum spre București.

 

loading...

7 comentarii la „Mașină blocată în trafic. „Au tăbărât cu răngi și topoare, să ne omoare”

 • Cand esti infractor e riscul sa devii si tu victima, nu doar sa generezi victime.
  Uneori victimele tale sunt la randul lor tot infractori si vin sa iti aplice legea.

 • Oare de ce nu se poate face ordine ce lege mai trebuie să anunțe Parlamentul să propună o lege și pentru Romi ce se cred Dumnezei .

 • Numai la noi e așa…Legea e f. blândă

 • Trebuia tratat de urgenta. Omul are asigurarile de sanatate platite la zi!!!
  Asta daca nu e un asistat social amarat care rupe de la gura copiilor sa faca plinul la BMW. Pensionarii care au platit o viata taxe la stat pot sta linistiti cate 12-14 ore la UPU

 • Normal ca trebuia tratat de urgenta, il astepta sabia acasa sa se duca sa se razbune pe rivali.
  Nesimtiti medicii astia cum isi permit sa nu emita certificatul de urgenta, nu stiu ca razbunarea trebuie sa fie rapida, cat e sabia calda?

  Penibil, macar de era ranit, dar nici atat, ei doreau certificat de constatare cu zile multe ca sa poata face dosar penal pe care sa il foloseasca in scopuri… neortodoxe.

 • chiar asa tipul platise contributii la sanatate? nu cred! e plin UPU de beneficiari de ajutor social care nu au contribuit cu nimic la sanatate dar vor analize gratis si intaietate!
  In fond a fost o batalie intre doua stoluri de zburatoare negre care ne lasa rece!

 • Daca vor continua cu infractiunile si faradelegile ,tiganii s-ar putea ‘incalzi’ pe acolo pe unde salasuiesc de la niste cokteiluri Molotov.Chiar daca o sa se umple orasul cu mirosul de ‘pene arse’ de la ciorile asta,nu va fi nici o paguba.Tiaganii,in lagare de exterminare!Acolo le este locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.