N-a văzut coșul sau nu l-a interesat ?

E o imagine reprezentativă pentru educația unora dintre noi:


Clientul localului de jocuri de noroc a preferat să arunce țigara pe jos, deși lângă el aștepta cuminte un coș de gunoi.


La câțiva pași distanță, reporterul a surprins o imagine cvasi-similară (referitoare la educația unora):


Citește și:

loading...

5 comentarii la „N-a văzut coșul sau nu l-a interesat ?

 • Educația are ca bază educația din familie, cei 7 ani de acasă adică. Urmează educația primită în unitățile de învățământ, iar apoi intervine autoeducația.
  Pe de altă parte, statul ar trebui să aibe legi clare, iar aplicarea acestora să se facă întocmai. Dacă cei care aruncă gunoaie pe jos ar fi sancționați cu amendă pe care să o și plătească, iar acest lucru s-ar mediatiza, lumea s-ar civiliza.
  Dar, cei care ne tot conduc de peste 30 de ani ne vor proști, needucați, flămânzi, să depindem de ei, să le mulțumim pentru orice mizilic primit, în timp ce ei prosperă de la o zi la alta.
  Un popor needucat, este un popor ușor de manipulat, este un popor ușor de condus.

  Răspunde
  • Amin și aleluia !

   Chintesența sistemelor dictatoriale !

   Răspunde
 • Lasati-ma sa cred ca toate gunoaiele alea au fost puse intr-un sac (se vede in poza), iar haitele de caini au sfasiat sacul si au imprastiat gunoaiele.

  In toate orasele din Europa de Vest si SUA sunt lasate gunoaiele in tomberoane sau saci si le ia salubritatea, dar caini sa le imprastie doar Buzaul are.

  Răspunde
 • Ce sac, ce cos de gunoi…. uitati-va la elevii care fumeaza, arunca chistocul pe jos, chiar daca e cosul langa. Le atragi atentia esti injurat garantat ca le strici karma.
  Esti conducator auto (sofer) ce sa te mai chinui sa strangi resturile de tigari in scrumiera, nu e mai bine sa le arunci pe geam ca vin altii dupa tine sa stranga.
  Cel mai bine ar fi daca politia locala cand ii prinde sa le de-a matura in mana si 2 ore spor la treaba (maturat), ajuta si la miscare fizica.
  In toata treaba era sa uit de cojile de seminte… stimati impatimiti … cojile nu produc noi plante.

  Răspunde
  • Are dreptate să mature și o amendă de la 500,00la 1000 lei și va garantez că nu o să mai arunce gunoiul pe jos.stau la bloc s-au mărit plata la gunoi la asociația de proprietari la 25,00 lei din cauza acestor nesimțiții care nu sortează gunoiul.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.