Nou sens giratoriu în Buzău

Informația că aici se va înființa o mini-girație a fost publicată de buzoienii.ro cu o lună în urmă.

De câteva zile s-a îndepărtat sacul negru de pe indicator și s-a înființat mini-girația cu patru balize de plastic și vopsea roșie pe carosabil.

Noul sens giratoriu se găsește la intersecția străzii Transilvaniei cu Bazalt și va servi inclusiv riveranilor de pe străzile din apropiere (în condițiile în care virajul la stânga e interzis).

Totodată, Strabag a reparat și eroarea inițială a proiectantului care nu prevăzuse posibilitatea virajului la stânga către Romcarbon și la ieșirea din garajul Concas (către Șoseaua de Centură).

Linia dublă continuă a fost întreruptă cu vopsea neagră peste cea albă

Cu acest prilej s-a rezolvat și problema marcajului de pe Transilvaniei, iar șoferii care tranzitează strada se pot bucura după zeci de ani de un carosabil ca în palmă (la fel și pe Bd. Industriilor).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Nou sens giratoriu în Buzău

  • Bine ca nu ati postat stirea la anul.Sensul e de o saptamana pus:)))

  • exista in standarde termenul de „mini-girație” ?
    asteapta sa se intample primele accidente ca sa faca treaba cum trebuie ?
    politia rutiera autorizeaza asa ceva ?

  • Dupa ce am aflat cum a picat masina celor doi varstnici in santul sapat si nesemnalizat aproape deloc de catre constructor, de se mira Tereaca ca la usa cortului, azi am vazut ca Strabag ”s-a deranjat” sa mai amplaseze cateva semne, decat deloc. Desigur, redactia e terifiata si siderata de pretentiile saraciilor de buzoieni, care, vorba aia, pana acum 6 ani erau tot buzoieni dar mai… altfel. Mini-giratii, mini-parcuri, mini-strazi, mini-calitate, mini-seriozitate, mini-profesionalism, mini-implicare sociala publica. De calitate superioara, uitam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.