Nu e făcătură. Uite-așa ardea azi focul în aer pe strada Războieni

Cine a trecut azi dimineață pe strada Războieni din municipiu trebuie că a avut, măcar puțin, impresia că a nimerit pe undeva pe la arabi. Undeva sus, la nivelul coroanei copacilor, ardea un foc de parca-i fi zis că-i de la o sondă sau de la o rafinărie.

La locul faptei trebăluiau doi angajați de la gaze care au explicat curioșilor, printre care se afla și subsemnatul, ce-i cu focul din capătul țevii.

„Nu, nu s-a dat peste un zăcământ de gaze. La capătul străzii, aproape de intersecția de la Hasdeu se schimbă coloana de gaze. Ca să nu fie nicio problemă, ne asigurăm mai întâi că gazele de pe coloană au fost arse. E spectaculos, dar nu mai durează mult, trebuie să se termine”, au explicat rivaranilor îngrijorați salariații de la gaze.  

Pe durata intervenției s-a circulat cu greutate pe această stradă al cărei nume „Războieni”, i se potrivește mănușă din mai multe motive.

Pe de o parte se poate spune că strada n-a mai fost asfaltată din timpul războiului, iar pe de alta ca a fost supusă unei canonade, întrucât tot carosabilul este un petic de la un capăt la altul.  

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.