„Nu trebuia să scrieți de Tisău. A trebuit să-mi iau concediu doar pt. că sunt din Tisău”

Un cititor revoltat l-a sunat mai devreme pe reporterul buzoienii.ro.

„Toată presa din Buzău ați greșit. Nu trebuia să pomeniți de Tisău. Nu v-a dus și pe voi mintea. Știți ce mi s-a întâmplat ? Astăzi, toți colegii de serviciu, știind că sunt din Tisău, s-au uitat urât la mine. Care mai de care căutau să se ferească de mine. Mi s-a sugerat asta, și n-am avut ce face, a trebuit să accept, să-mi iau două săptămâni de concediu”, ne-a transmis cititorul din Tisău.

UPDATE. A apărut și un comentariu pe site:

„S-a creat o ură împotriva angajaților din comuna Tisău…în majoritatea societăților ce au salariati din comuna Tisău …ieri mai mulți navetiști din comuna Tisău au fost trimiși acasă de către angajatori. Cine răspunde pentru această situație pe care a creat-o presa ?”

Așteptăm mai jos, în rubrica de comentarii, opinia dvs.

Dacă presa a greșit – indicând localitatea în care au apărut aceste două cazuri confirmate. Sau, dimpotrivă, presa a făcut bine – prezentând integral lucrurile de care a luat cunoștință.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

15 comentarii la „„Nu trebuia să scrieți de Tisău. A trebuit să-mi iau concediu doar pt. că sunt din Tisău”

 • Foarte bine !Trebuie toate cazurile prezentate !Auras despre cazurile celelalte ce se stie???Investigati sa aflam si noi!

 • Rolul presei in conformitate cu reglementările internaționale este cel de a informa corect si veridic.
  Citez:
  ,,Libertatea presei este un drept fundamental al omului recunoscut și protejat prin lege in majoritatea statelor moderne. Acest drept este strâns asociat cu libertatea de exprimare și este o componentă a acesteia.
  Pentru ca libertatea presei să fie reală, publicul și mass-media necesită acces neîgrădit la informații. Accesul la informații împuternicește publicul să dezvolte o imagine adecvată și să-și formeze o opinie critică și realistă cu privire la societatea în care trăiește și la autoritățile care îl guvernează, încurajează participarea corect informată a acestui public la chestiunile care îl privesc.,,
  Cu alte cuvinte presa are exact rolul de a informa corect si nu pe acela de a manipula informații prin ascunderea acestora, prin prezentarea parțială sau denaturată. Acest lucru il face propaganda, instituție nedemocratică și nu presa.

 • Si daca esti infectat si nu stii? . Daca mergand la serviciu infectezi si alti colegi si de aici un intreg lant, cu oameni care poate nu vor fii numai obligati sa stea in concediu ci vor ajunge la UPU ? Daca din acest lant vor fii si morti? Daca infectand colegii se inchide fabrica si ramaneti toti fara loc de munca ? Oare in acest caz nu e mai bine ca presa a dat de stire si autoritatile pot cere ajutor, pot demara verificari testari si tot ce mai trebuie facut ? Asa ca eu cred ca mai bine stai linistit in concediu, fati treburile de primavara pe langa casa si roagate la dumnezeu sa te intorci cu bine, sanatos, peste 14 zile la serviciu si sa nu ajungi la UPU tu sau familia ta.

 • Nu presa este de vina pentru ca informeaza. De vina este prostia oamenilor care nu se informeaza…

 • Foarte greșită este abordarea oamenilor sclavi, ce asculta doar ce le spune stăpânul, presa a facut bine. Informația trebuie să ajungă la urechile noastre cumva, altfel ne întoarcem în timp. Se pare ca unii chiar își doresc asta. Pățania oamenilor din acea localitate nu denotă decat incapacitatea intelectuală a specimenelor umane de a discerne pericolul in care se află, adică aproape de 0. Din pacate acești indivizi sunt violenți in limbaj, chiar si fizic, fiind setați doar pentru un anumit tip de informatie ce propagă frică, de aceea nu vor putea fi convinși de o altă variantă. BRAVO PRESA

 • Sub nicio formă, NU AVEŢI DE CE SĂ VĂ SIMŢIŢI VINOVAT ABSOLUT DELOC, domnule Tereacă !
  Mai bine să compromiteţi economic o comună întreagă, decât să puneţi în pericol sănătatea şi viaţa locuitorilor municipiului şi judeţului Buzău, neinformându-i la timp pe buzoieni cu această ştire absolut VITALĂ !
  Dacă aţi fost primul care a scris despre aşa ceva, eu cred că nu sunteţi deloc vinovat, ba din contră, sunteţi un SALVATOR al buzoienilor !
  Mi-e groază să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu aţi fi scris despre acest caz, de la Tisău: virusul ăsta ucigaş, extrem de nenorocit, pe care nu-l pot opri nici măcar americanii cu cei mai tari oameni ai lor de ştiinţă (deocamdată, să sperăm că se va găsi un leac totuşi !) s-ar fi putut răspândi foarte uşor în Buzău şi de aici, în restul comunelor din judeţ !
  Şi atunci, ce e mai de preferat ? Să arunci în şomaj locuitorii unei comune mărginaşe sau să vedem cum sute, mii de buzoieni infectaţi cu Covid sunt băgaţi zilnic în spital şi de acolo, mai departe, în sicrie ????
  Acei locuitori ai Tisăului care vă trimit comentarii în care vă învinovăţesc sunt oameni cu mintea redusă, care nu conştientizează acest PERICOL IMENS ! Sau poate că-l conştientizează, dar nu le pasă de ceilalţi, pentru ei mai importante sunt salariile.
  Deci, dle Tereacă, staţi liniştit şi nu vă faceţi nicio mustrare de conştiinţă, pentru că, din contră, AŢI FĂCUT UN MARE BINE buzoienilor !
  Tisăuanii ăia care s-au trezit şomeri nu vor muri de foame, au cu ce să supravieţuiască, în cel mai rău caz îi vor ajuta autorităţile, că doar nu sunt undeva pierduţi în deşert, fără mâncare şi fără apă, unde să nu ştie nimeni de ei. Odată şi odată, va trece şi pandemia asta şi-şi vor recăpăta joburile, acum nu vor crăpa dacă vor strânge şi ei cureaua o lună-două-trei, cât va mai dura nenorocirea.
  Domnul să ne aibă pe toţi în pază !

 • Atata timp cat nu stim de unde sunt celelalte 7 cazuri, care sunt ASCUNSE, mi se pare foarte corect punctul de vedere al cetateanului in cauza! Daca ai stii ca celalalt caz pozitiv ar fi un vecin de blocul de vis-a-vis ce masuri ai lua ? Te-ai ferii de toti vecinii de vis-a-vis ???

 • Presa poate foarte bine sa nu spună localitatea ca oamenii să nu se panicheze că sa nu murim de foame in case !

 • Așa este la noi in Romanica.bagam gunoiul sub preș.

 • Eu sunt din Tisău (Padurenii), iar astăzi am fost la Direcția Silvica Buzău. Am expus colegilor situația de la Tisău și nu am simțit niciun moment detașare, evitare ori îndepărtare de persoana mea. Asta înseamnă civilizație, cunoaștere și nu în ultimul dar cel mai important aspect, capacitate intelectuală. Este o situație deosebită de acord, însă nu trebuie sa devenim paranoici, nu trebuie închisă localitatea, pentru 2 cazuri izolate de altfel.

 • @ Vasile
  Respectand dorinta dvs, articolul ar arata cam asa:
  In localitatea (confidential) s-a depistat un numar de (confidential) cazuri de coronavirus. Persoanele, cu varste de (confidential) au fost duse la (confidential). Din motive de confidentialitate, nu va putem spune daca mai traiesc, sau nu.
  Cu un asemenea articol, orice ziarist ar primi imediat Premiul Pulitzer, dar nu cel din State, ci de la SRI.

 • Si daca e pe strada unul pe care scrie ca e bolnav asimtomatic nu da nimeni cu pietre in el. Doar ca tii inca doi metri in plus fata de ce recomandă medicii. Daca stii ca ai un vecin bolnav, tii distanta. Daca stai la bloc dai usa si presul de la intrare cu clor si te speli 40 de secunde in loc de 20. Acum ca se simte vreun tisauan neimbratisat e doar problema lui.

 • Trebuia sa nu se scrie, sa nu se afle, secretizare totala si sa ne trezim cu tot Tisaul si tot judetul infectat , precum aceia din Suceava.
  Dar destept mai esti matale neamule!…..[Leo]

 • Foarte bine ati facut,mai bine sa stea izolati la domiciliu decat sa mai infecteze si pe altii.Nu vedeti ca acest virus lucrează ascuns?Ati spus adevarul nu ati mintit cu nimic si s-au luat măsurile care trebuiau.Nu aveti de ce sa va simtiti vinovat!

 • Dumnezeu ii ocroteste pe romani! De atata prostie fuge si COVIDU!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.