Nu vor mai fi două stații

E oficial stația (vezi fotografia de mai jos) de la BIG/Olimpic se va desființa în viitorul apropiat:Informația a fost confirmată de directorul Trans Bus, Gică Toader:

„Da, această stație va fi desființată imediat ce se va face inaugurarea Centrului Intermodal de pe Calea Eroilor. Autobuzul 10, în principal, dar și celelalte care vin acum dinspre Podul Drăgăicii și Bd. 1 Decembrie vor face o buclă pe la Centrul Intermodal. În zona BIG/Olimp, pe sensul către centru, va rămâne o singură stație, cea de pe mijlocul Bd. Unirii”


Faptul că va rămâne o singură stație îi va bucura pe călători. Nu vor mai trebui să se gândească în care stație să se așeze în Bariera Ploiești. Plus numărul mai mare de autobuze care pot fi accesate pe direcția către centru.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Nu vor mai fi două stații

 • …în sfârșit mai ascultă și ăștia de sugestiile care vin de la bizonienii fraieri!…

  Răspunde
  • Face bucla ca nu poate sa se încadreze pe banda din mijloc nu ca le pasa de cineva. Sa facă giratoriu în bariera ploiesti.

   Răspunde
 • Chiar vreți sa faceți dumneavoastră un bine și pentru activitatea de taximetrie și sa mutați stația de taxi unde era înainte?La cati bani încasează primăria ar trebui sa se mai tina cont și de aceasta activitate,care aduce bani și la Primarie și la taxe plus ca mai sunt și cetățeni care încă mai folosesc și taxiurile,în comparație cu cealalta activitate care nu va aduce nimic la bugetul Primăriei.Ar trebui sa fie scutite și taxiurile de aceste taxe și sa ofere clienților vouchere ,reduceri și promoții…

  Răspunde
 • Sa dărâme vechea stație care devine inutila,și sa amenajeze câteva locuri de parcare,pt ca pe Unirii sud nu au fost prevazute locuri de parcare noi.Locuri de parcare ar mai putea fi amenajate și între magazinul profi și restaurant New Pizza.

  Răspunde
 • Sunt zone unde autobuzele au voie și pecentru și pe benzile laterale!!! Autoturismele ,nu. Au stații și pe mijlocii pe trotuar!!! Harababura in adevăratul sens al cuvântului. Proiectanți de 2 lei …că sa nu mai zic de cei care au aprobat proiectele : comisia de siguranța circulației, primăria…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.