Antrenor Gloria: „Îmi pare așa de rău că n-am putut juca meciul ăsta!”

Discuție amicală astă-seară între reporterul buzoienii.ro și Ilie Stan.

Auraș Tereacă: „Eu zic că FCSB ar fi avut meci greu cu noi…”

Ilie Stan: „Pfff. E regretul meu din 2020. Că n-am putut juca meciul ăsta. Eu zic că-i băteam. Ascultă la mine. Ei ar fi abordat probabil meciul ma ușor, iar pentru ai mei era meciul vieții. Știți cum s-ar fi mobilizat la meciul ăsta ? Cât ar fi alergat ? Eram și în formă. Mare păcat că am avut problemele astea, cu virusul ăsta…”

Meciul nu s-a jucat însă (Steaua a câștigat cu 3-0 la masa verde), iar despre cei doi de mai sus unii pot spune că „au furat curent”.

Altfel, Gloria a încheiat azi sezonul de toamnă pe locul 9 (în liga 2) după 1-1 pe teren propriu cu Aerostar Bacău (revenire de la 0-1). Atenție, Gloria a evoluat fără zece jucători (vezi lista mai jos), iar în aceste condiții rezultatul poate fi considerat acceptabil.

Gloria a mers bine în deplasare. N-a pierdut la Craiova, Ploiești și Constanța, a câștigat la Călărași și Slatina

Opinie reporter: Gloria a terminat sezonul pe plus ținând cont de schimbările importante de lot. Ilie Stan a reușit să facă echipă dintr-un conglomerat de jucători fără nume. Dar, o echipă disciplinată, muncitoare, bine pregătită fizic. E de așteptat ca la primăvară – Gloria să atace calificarea în play-off, iar din campionatul viitor (dacă iese asocierea Primărie – CJ Buzău) să se forțeze promovarea.

„Am avut oferte să plec la liga I. Dar n-am făcut-o. E nebunia mea, că Gloria va promova în liga I. Aștept asocierea cu CJ Buzău și găsirea formulei juridice care să permită promovarea”.

Ilie Stan, antrenor Gloria

Cei 10 absenți importanți de azi: Pârvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea, Roșu, Stăiculescu, Pațurcă, Tucaliuc, Iurcu, Chică-Roșă. Se adaugă portarul Rareș Șerban și se alcătuiește un „11” care ar fi câștigat probabil (70% în opinia reporterului) meciul de azi!

loading...

3 comentarii la „Antrenor Gloria: „Îmi pare așa de rău că n-am putut juca meciul ăsta!”

 • Daaaaa….o băteam…..la table poate….
  Chiar nu știu ce fumează unii…
  :)))

 • ,,au furat curent’’ ….as accepta opinii doar de la oameni de fotbal! De ce sa nu bată pe Steaua?! Buzăul chiar merge! Nu știu ce le face… dar băieții se misca. Despre reporter… bati câmpii nene ! Re Cre A Ză Te !

 • Pt „Soby”:
  Exista totusi diferente majore intre un Logan si un Volkswagen….la fel si intre un Volkswagen si un Mercedes….si, mai sus in ierarhie, putem continua comparatiile.
  Putin realism nu ar strica, totusi, daca nu vrem sa cadem in ridicol…
  Si, scuzati, nu sunt om de fotbal, in consecinta sper sa-mi fie iertata impertinenta…
  :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.