emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Ora 09.00. Întrerupere într-un întreg cartier + trei blocuri din oraș

Compania de Apă Buzău anunță utilizatorii din mun.  Buzău că azi, vineri 11.10.2019, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, în intervalul orar 09:00-14:00, în cartierul Orizont din municipiul Buzau.

Cartier Orizont

Masura este necesara pentru reabilitarea retelei de distributie a apei, în vederea montarii stației de filtrare, fiind afectați locatarii din zona mai sus menționată.

Foto: stație filtrare

Tot azi, în același interval orar, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă la urmatoarele blocuri din municipiul Buzau:

*6A si 8F, arondate la PT 25 – Unirii

*A11 B, arondat la PT 41 – Mioritei și

*B5B, alimentat de PT 7- Brosteni.

Întreruperea este necesara in vederea executarii unor lucrari programate de mentenanta la reteaua de distributie a apei potabile (schimbarea contorului general la blocurile mentionate).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor lua toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!”, anunță Compania de Apă Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.