„Până pe 15 septembrie, sper să-i mut pe toți”

Daniela Săndoiu, cea mai cunoscută și implicată iubitoare de animale din jud. Buzău, este aproape de o mare realizare.

„Da, lucrăm intens pentru amenajarea adăpostului de la V. Vodă. Sper ca până pe 15 septembrie să fim gata, iar apoi să mutăm aici toți cățeii pe care acum îi am acasă la Aldeni. Instituțional n-am primit niciun ajutor, doar controale și amenzi. Investiția de la padocul de la V. Vodă e a familiei mele și a prietenilor mei din România și străinătate”, ne-a spus azi Daniela Săndoiu.

Daniela Săndoiu are în grijă zeci de câini la locuința sa din Aldeni (com. Cernătești). Majoritatea au fost bolnavi și chinuiți, culeși de pe marginea drumului, dar sunt și unii care i-au fost aduși la poartă ori aruncați peste gard.

 Ultimele animale salvate/ajutate. „Doi puiuți mai mari, trei sugari și un pisoiaș cu piciorușul rupt”

E considerată o eroină printre iubitorii de animale, dar e urâtă de vecinii din Aldeni din cauza disconfortului produs. Prin înființarea adăpostului și mutarea câinilor, Daniela Săndoiu va scăpa de critici și va rămâne doar cu aprecierile. Pentru că și-a dedicat viața salvării animalelor la ananghie.

Rugăminte către primarul din V. Vodă

Daniela Săndoiu a solicitat ani la rând să primească un teren la Primăria Cernătești. Întrucât cererea nu i-a fost rezolvată (până acum), Săndoiu a pus la bătaie terenul primit moștenire (mai are să-i dea bani unui unchi) la V. Vodă la 18-20 de km distanță de casa sa din Aldeni.

Zona e frumoasă, departe de comunitate, însă există un impediment. Drumul de acces.

„E jale când plouă. Se face imediat noroi, am stricat și mașina încercând să urcăm până acolo. Iar cum în acest an a plouat aproape în fiecare zi, drumul până la padoc e un coșmar. L-am rugat pe domnul primar Coman de la V. Vodă să balasteze acest drum. I-ar ajuta și pe localnicii care au fânețe pe aici”, a adăugat Săndoiu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.