Derapaj. Important politician buzoian, schimb de insulte pe facebook

E mesajul primit ieri pe facebook de un cetățean de la fostul primar C-tin Boșcodeală.

E drept că buzoianul de rând e cel care a insultat primul, într-un comentariu la un articol de pe facebook, dar C-tin Boșcodeală, persoană publică, ar fi trebuit să se abțină de la a intra într-un astfel de „dialog”.

Deși a fost – conform majorității buzoienilor – un primar cu realizări modeste în cei 20 de ani de mandat, Boșcodeală s-a remarcat în schimb prin faptul că a fost un gentleman în aparițiile publice.

Cuviincios și atent cu cei din jur, Boșcodeală a fost apreciat cât a fost primar (măcar) pentru faptul că a știut să lase de la el în raport cu cei care îl criticau.

În ultima vreme însă , Boșcodeală a lăsat buna-creștere deoparte și a început să le răspundă cu insulte celor care îl critică sau îl insultă la rândul lor. Un altul a fost făcut „tâmpit” în urmă cu câteva săptămâni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ce frumos ar fi dacă… De ce n-ar putea și ei ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

7 comentarii la „Derapaj. Important politician buzoian, schimb de insulte pe facebook

 • Mai face filme interzise minorilor langa gropa de gunoi de la Glina acest boscodeala??? :))) Se iubea cu două studente din cate țin minte….

 • Boșcodeală gentleman….
  :)))
  Reporterul a servit ceva înainte de cină? Cum puteți domnule aplica astfel de calificative unuia care a parazitat administrația locală timp de 20 de ani ? Boscodeală s-a remarcat doar prin faptul că blocat dezvoltarea municipiului și a folosit resursele locale în interes propriu și de partid. Exact în această ordine .
  Acest individ de tristă amintire nu ar mai trebui pomenit, indiferent de circumstanțe. Cum justiția nu a reușit ori nu a vrut să-l pună unde-i este locul…măcar să ne prefacem că nu a existat vreodată.
  Părerea mea…

 • Daca Bosco nu s-a abtinut, de Tomita ce sa ma spunem ca are a facut elevii ratati.

 • @Thomas de Torquemada: pentru cele afirmate mai sus, imi plec palaria in fata ta, Maestre, indiferent de cati ai ars pe rug!
  Jos palaria si respect! Macar daca toti din acest oras (ma refer la cei bine intentionati), ar citi mai mult, ar intelege mai mult si ar gandi si mai mult!
  Si iata cum Bizantul isi da mana cu Apusul pentru binele comun!

 • Deranjeaza adevarul din ce in ce mai tare la PSD-isti… toti isi ies din minti cand le spune cineva adevarul.

 • boscodeala cu „b” mic, primarul rusinii, nu credeam sa mai scapam de asa pacoste!

 • Boșcodeală si-a batut joc de un oraș întreg.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.