Realizare. Buzăul are de azi padoc modern (vezi foto). În plus, legea permite iar eutanasierea. Adio maidanezi ?

„Până la sfârșitul anului în municipiul Buzău nu vor mai exista străzi de pământ și nici câini vagabonzi”.

Promisiunea lui C-tin Toma are toate șansele de a fi îndeplinită. Dacă în privința primei părți a afirmației, buzoienii.ro a scris AICI, pentru cel de-al doilea angajament edilul șef are de azi mai mulți ași în mânecă.

În primul rând, azi, a fost inaugurat padocul modern cu 400 de locuri, despre care se vorbește că e unul din cele mai mari din țară. Acesta este situat în capătul străzii Răchitei din Simileasca, după trecerea peste calea ferată. 

„Am făcut și o afacere bună. La vechiul padoc de pe Horticolei plăteam peste 50 de milioane de lei vechi, chirie pe lună chirie. Noul padoc modern ne-a costat 2 miliarde. Așadar în trei ani, investiția se va amortiza”.

Eutanasiere plus număr de telefon direct la ecarisaj

Un alt atu e că pentru câinii capturați și pentru care în termen de 14 zile nu există cereri de adopție sau de revendicare se poate proceda legal la eutanasiere. În plus, la noul padoc va funcționa și serviciul de ecarisaj și, mai important, va exista o linie telefonică directă prin care buzoienii vor anunța unde au zărit un câine maidanez. Imediat echipa mobilă se va deplasa pentru capturarea patrupedului.

„Până la sfârșitul anului nu vom mai avea maidanezi în Buzău. Știu că s-a mai promis acest lucru, dar de această dată avem tot ce ne trebuie pentru a îndeplini această cerință a majorității buzoienilor. Rugăm cetățenii să sune la numărul de la ecarisaj imediat ce au văzut un câine pe stradă. E un lucru de civilizație, în niciun oraș cu pretenții din Europa nu vezi câini pe stradă”, a declarat azi viceprimarul Ionuț Apostu, prezent la inaugurarea adăpostului.

În adăpostul de la pepiniera Urbis Serv va avea cabinet și medicul veterinar Emil Paraschiv, cel care va coordona activitatea echipei de ecarisaj. În zilele următoare, se va începe transferul câinilor din vechiul padoc. Tot aici vor fi aduși noii maidanezi capturați de pe stradă.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Realizare. Buzăul are de azi padoc modern (vezi foto). În plus, legea permite iar eutanasierea. Adio maidanezi ?

  • domnule primar , domnule jurnalist …… dar idiotii cand vor disparea din orasul Buzau ??????????????????????……pe astia de ce nu ii castreaza nimeni ?????, eventual eutanasiaza ??????…….SAU ASTIA SUNT PUSI IN FUNCTII DE CONDUCERE , PESTE TOT SI PE VIATA ???…..NE-AM SATURAT DE VOI, IMBECILILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde
  • REALIZARE era daca ati fi sterilizat bietele animale , ca sa nu mai ajunga in padocurile voastre imputite si pe mana unor criminali !!!!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.