Reclamație la adresa Școlii nr. 1. „Sunt surprins! Voi vorbi cu doamna director”

E o problemă ce va fi rezolvată datorită sesizării unui părinte și deschiderii primarului C-tin Toma.

Concret, o mămică a realizat faptul că – la Școala nr. 1 – cei mici elevi – de la clasa zero și de la clasa întâi – sunt nevoiți să iasă afară în frig de fiecare dată când au nevoie la toaletă.

„Domnule primar! Cu mare amărăciune vă aduc la cunoștință că într-una dintre cele mai bune scoli din oras, Scoala nr 1, copiii de la clasa pregatitoare, in jur de 100, nu au toaleta în corpul in care învata si astfel trebuie sa mearga de mai multe ori pe zi, prin frig, prin ploaie, la toaleta care este in corpul mare, destul de departe pentru niste copii de 5-7 ani, care nu stiu sa se imbrace singuri. Nu se poate face o toaleta mica lipita de corpul asta? Investitia este asa de mare sau nu s-a stiut de problema asta? Sper sa rezolvati aceasta problema si va multumesc pentru că sunteți alături de buzoieni si incercati sa rezolvati problemele aparute!

Citește și articolul: E postarea zilei la Buzău. Peste cinci sute de comentarii și peste o mie de like-uri. Majoritatea de la doamne și domnișoare

Primarul Toma a luat act cu surprindere de această problemă și a promis că aceasta se va rezolva până în iarna viitoare:

„Sunt surprins ! Voi vorbi cu doamna director pentru a face un proiect! Multumesc!”

La școala nr. 1, cei mai mici elevi învață în două imobile mai mici situate în stânga și în dreapta clădirii principale.

Citește și articolul: Bicicleta buclucașă! Iată ce cărau cu ea doi buzoieni. Polițiștilor li s-a părut ceva suspect

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Reclamație la adresa Școlii nr. 1. „Sunt surprins! Voi vorbi cu doamna director”

  • Mai multa curatenie la toaletele de la sc 1 n ar strica….sau …si pt asta trebuie sa l instiintam pe dl primar????

  • Ar face zece toalete doamna directoare… dacă i-ar pica și dânsei ceva.

  • Toaleta la scoala nr 1 lasa de dorit..zilnic copilul meu face eforturi sa tina pana ajunge acasa din cauza mizeriei si a mirosului insuportabil.(materii fecale pe scaunul de toaleta si pe rezervor,urina pe jos ..efectiv si sa vrei sa faci nu ai unde…este o situarie de aproximativ 3 ani…nimik nu s-a schimbat…)E trist ca se intampla in secolul 21 ,intr-un oras si la o scoala cu renume…S-a pus pb la fiecare sedinta…nu au decat o femeie de serviciu pe fiecare tura care ce sa faca mai intai…???Ideea e ca ei sunt victime ale acestui sistem in care ne prefacem ca muncim…iar prin scaun se transmit hepatite si alte boli…

  • Toaletele nu reprezintă un lux .Ele trebuie să existe și să fie la toate standardele de curățenie și dezinfectare ,cu atât mai mult cu cât este vorba de copii și am înțeles că de copii foarte mici .Din nefericire de așa ceva nu se bucură în România decât cu aproximație 20% din copii .E o problemă care ar trebui să stea zilnic în fața ministrului educației .

  • Ei,si voi acuma, sariti cu gura de parca nu ati sti ce „probleme” are directoarea! Mai bine ,ia puneti voi ,parintii,mana de la mana si faceti un „fond” pentru directoare sa isi repare masina cu care era sa va omoare si pe voi si copiii.Ca de aia a facut directoarea „accident”;de la mirosul de la toaletele scolare:a luat mainile de pe volan si s-a apucat de nas din cauza „parfumului” de la toalete. …..Deh,scoala cu pretentii,administratori si directori de tot …RAHATUL(sa fim in ton cu subiectul!).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.