E postarea zilei la Buzău. Peste cinci sute de comentarii și peste o mie de like-uri. Majoritatea de la doamne și domnișoare

E de departe cea mai apreciată și vizualizată  postare din ultimele 24 de ore de la Buzău.

Peste cinci sute de buzoieni, majoritatea doamne și domnișoare, au postat comentarii de felicitare, iar peste o mie au dat like.

Alte zeci de mii de buzoieni utilizatori de facebook au trecut cu privirea peste fotografie și au citit mesajul:

„Dumnezeu ne-a rânduit cel mai frumos cadou al primăverii, însăși viața, pe ILINCA!”

Chiar dacă nu e politician, artist ori sportiv, Mihai Nicolae e cunoscut prin aproape toate instituțiile și firmele importante din Buzău.

Popularitatea i se datorează faptului că e administrator local la Oriflame, dar și firii sale optimiste și volubile.

Mihai și soția sa Alexina (inspector la CJ Buzău) au fost felicitați pentru curajul, dar și reușita de a aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei.

Aseară, când a ajuns pentru prima dată acasă, Ilinca Teodora s-a întâlnit cu cei doi frățiori ai săi. Crețulinul Dimitrie Luca de doi anișori și Petru Daniel de 14 ani.

Tatăl, de profesie jurist, dar care lucrează de 11 ani pentru Oriflame, a mai avut în ultimul an două apariții publice.

Citește și articolul: Iată ce „ispravă” a făcut azi acest bărbat la Fabrica de Bere

Mai întâi când a atras atenția asupra numărului tot mai mare de buzoieni bolnavi de cancer și de diabet, dar și când a dezvăluit că Mădălin Stoica, sanitarul buzoian ucis în Afganistan, ar fi fost înștiințat în ultima clipă că, de fapt, va merge în patrulare și nu va face de serviciu doar în interiorul bazei militare.

Mihai Nicolae este și unul dintre cei mai importanți susținători ai Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare Legumicole Buzău.

Site-ul buzoienii.ro felicită la rându-i tânăra familie, alături de tradiționalul: „Să vă trăiască!”

Citește și articolul: Bicicleta buclucașă! Iată ce cărau cu ea doi buzoieni. Polițiștilor li s-a părut ceva suspect

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „E postarea zilei la Buzău. Peste cinci sute de comentarii și peste o mie de like-uri. Majoritatea de la doamne și domnișoare

  • Chiar că trebuie felicitată fericita familie ,pentru sporirea membrilor ei .Oameni ca ei au într-adevăr pentru ce să trăiască ,„La Mulți Ani ””tuturor pentru ziua de mâine 8 Martie .Să trăiți și să fiți sănătoși !

  • Pingback:

  • Felicitări și cele mai bune urări frumoasei familii. La menținea autorului conform căreia „deși nu e politician” Mihai Nicolae se bucură de popularitate, se cuvine o corecție necesară. Fericitul tată a celor trei flori minunate este un destul de vechi combatant în tranșeea luptei iubitorilor de neam și de țară pentru eradicarea hoției și stilului prădalnic postdecembrist. A fost membru al organizației de tineret, participant entuziast la campanii electorale, militant activ pentru asanarea morală a societății prin promovarea adevăratelor valori umane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.