S-a apucat să scoată dalele din Parcul Sf. Îngeri

Imagini comice filmate de un buzoian în Parcul Sf. Îngeri.

Un cetățean s-a apucat să scoată dalele de pe trotuar. „Nu trebuie”, a explicat acesta:


În arhiva buzoienii.ro mai există un episod similar filmat în urmă cu doi ani și jumătate:


După ce a dat dalele la o parte, cetățeanul a îndepărtat inclusiv cartoanele puse ca trecătorii să nu alunece pe noroi:

Citește și:

loading...

7 comentarii la „S-a apucat să scoată dalele din Parcul Sf. Îngeri

 • Nu-i mai satura Dumnezeu pe Popii astia. Se stie ca neoamenii de popi de la Sfintii Ingeri, impreuna cu o fosta judecatoare si cu alții vor sa ia cu japca spatiile comerciale de acolo. Asta e o mare mizerie care se va intoarce insutit asupra lor. Unii imbraca haina preotiei doar de forma, ei fiind cu ochii după avere.

  Răspunde
  • De cand e lumea ,se stie ca pe unde treceau oamenii si faceau carari s au facut drumuri …la noi e ca la nimeni …urmeaza ca cei de la Urbis sa puna covorul de iarba ( pe banii contribuabililor doar nu pe banii bisericii ,asa cum se face si curatenia in ,,parcul bisericii”) ,apoi cararile facute ….istoria se repeta.
   Si da….vin alegerile.

   Răspunde
 • Se reaprinde conflictul dintre preadubiosul consilier „frățior” care spune ca este doar administrator al spatiilor respective și preotul iubitor de arginti de la Sf.Ingeri?Sa vezi acatiste și blesteme de partea ambilor.

  Răspunde
 • Trimisul Parohiei Sfintii Îngeri este, bietul om de la lumanari, care executa nevinovat “ blasfemiile”trimisilor -(acei oameni care au pus stapanire pe bisericile noastre, ale tuturor) si care hartuiesc de 7 ani proprietarii si vanzatorii spatiilor de vis a vis. . ABUZ, HARTUIRE, SFIDARE!! De ce? Dumnezeu stie, ca ei nu au de unde. Iar din pacate primaria nu poate face nimic ca e an electoral si .. deh.

  Răspunde
  • silviu rosioru zis ,,fratior,, zis,,pele,,.
   cand vindea geci de piele aduse de la turci,nu putea spune ,,piele,,spunea,,vand geci din pele,,.
   HAI CU DOAMNE AJUTA FRATIOR,SA-TI DEA MINTE.

   Răspunde
 • Eu nu suport popii si atarnatorii de pe la biserici, dar „fratior” ala posibil sa aiba oarecum dreptate, ca dalele alea nu-s puse de primarie, au re-amenajat buticarii aia spatiul public. Ar fi trebuit sa apeleze la primarie sa re-amenajeze. La noi se pun pe spatiul public tot felul de panouri publicitare pe trotuar, de nu ai loc sa treci, automate de cafea care incurca spatii inguste, mese in aer liber unde atarna tot felul de cocalari la bere. Ar trebui totusi regulate chestiile astea pe spatiul public.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.