S-a spart în această dimineață! Iată primele fotografii din interior!

Primarul C-tin Toma s-a ținut de promisiunea făcută buzoienilor care au cerut cu insistență redeschiderea pasajului de lângă catedrala Sf. Sava.

Astăzi, muncitorii de la Urbis Serv au descins pe Bd. Unirii, vizavi de catedrala Sf. Sava, și au purces la deschiderea intrării în pasajul subteran.

La această oră, echipa coordonată de inginerul Preda a a spart deja placa de beton de pe partea opusă catedralei și îl așteaptă în inspecție pe primar.

Până deseară se va străpunge accesul înspre pasaj și de pe trotuarul de pe partea cu catedrala.

Primii muncitori care au pătruns înăuntru și au luminat incinta cu lanternele au apreciat că tunelul subteran se prezintă în condiții foarte bune.

Continuarea firească este întocmirea unui proiect și angajarea unei firme de construcții care să primenească incinta. În câteva luni, pasajul va fi redeschis publicului. Varianta ideală ar fi ca înăuntru să fie deschis măcar un magazin astfel încât oamenii străzii să nu se aciuieze în tunel și să-și facă nevoile aici.

Mai jos este inserată o galerie foto.

Citește și articolul: Ultima oră! Iată cum vor circula pensionarii cu autobuzul din luna martie! Bilete gratuite și abonament ieftin!

Citește și articolul: Chiar dacă Gâdea se uita urât, Tudose l-a lăudat pe Ciolacu. Iată ce a spus aseară prim-ministrul despre buzoian

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „S-a spart în această dimineață! Iată primele fotografii din interior!

 • S-a făcut treabă!!! S-au chinuit ani de zile să reușească să astupe pasajul subteran, abia au reușit să pună puțin gazon acolo și zona să arate civilizat. Oricum pasajul nu va fi folosit de nimeni, acolo se vor adăposti oamenii străzii, care nu au locuință, mirosul va fi unul insuportabil, cum de altfel era și înainte. Lucrarea se execută degeaba!

 • Felicitări! Poate nu e cazul, dar niște stâlpi de sustinere pe mijloc, n-ar strca. Și camere video.

 • Pingback:

 • Avem o mulțime de polițiști comunitari.Dumnealor pot asigura paza în permanențã,a pasajului și a eventualelor magazine,care se vor deschide acolo.

 • Eu as zice ca deshhidera acestui pasaj e bine-venita.Foarte buna propunerea cu montarea unor camere de luat vederi atat in zona pasajului ,cat si in interiorul sau.Nu ar fi rau ca politistii locali care activeaza in zona,sa verifice mai des aceasta zona si pasajul si sa ia masurile legale daca se impun. Pana la urma,ordinea si legalitatea pot fi liber consimtite sau impuse cu prevederile legale in cazul celor care nu inteleg sa respecte niste reguli de convietuire sociala.

 • Pingback:

 • -tunelul nu va fi folosit decat de aurolaci ca wc public
  -nu va fi niciodata iluminat, zugravit, curatat: deci nici un non-aurolac nu va pasi vreodata pe acolo
  -gaura aia in asfalt strica aspectul zonei. Abia iesisera din evul mediu putintel, era prea mult progres, se considera ca nu se poate trai fara damfuri de wc, de groapa de gunoi si de prenandez

  Fi-mi-ar scarba sa-mi fie de voi, lepre ce sunteti. Distrugeti tot, de la padurea parcului pana la asfalt. Nu va mai satura Dumnezeu odata de calicie. Vedea-v-as cu pamant in gura, „edililor”. Rar oras asa distrus de calici si de prosti ca Buzaul.

 • Exista un astfel de pasaj in centrul orasului si in Ploiesti.
  Cand m-am dus pe acolo am parcat in parcarile cu plata (ca toata zona e numai cu plata) din zona cladirii Primariei/Prefecturii/CJ/CL ca la ei sunt toate intr-o cladire in centrul orasului, si trec prin pasaj peste drum unde e Winmarkt prin acel pasaj, care nu e nici plin de aurolaci, nici mizerabil.
  Daca se mai fac si spatii comerciale de tip chioscuri in interior problema e rezolvata, si cu ocazia asta mai scapam si de chioscurile inestetice amplasate la suprafata.
  Deci se poate daca se vrea, daca merg la altii vor merge si la noi.
  Politisti locali avem peste masura sa patruleze pe acolo.
  Trafic va fi prin el cu siguranta. Pana sa se monteze gardurile acolo trecea lumea intr-o veselie strada dinspre Democratiei spre prelungirea Democratiei. Pentru ca lumea prefera sa o scurteze ilegal prin mijlocul strazii, punand in pericol circulatia si propria viata in loc sa ocoleasca pana la una din trecerile de pietoni semaforizate.
  Ba chiar si acum sunt unii care traverseaza ilegal si sar gardul ca animalele.

 • A facut o mare greseala cu spargerea, tocmai acum iarna, pe ninsori si foarte multa apa cand se vor topi zapezile… aia ii mai lipsea pasajului, sa fie inundat.
  Trebuia sa il lase asa pana in primavara cand era uscat.
  Parca vad ca se apuca idiotii de renovat cand e imbibat de apa ca sa arunce banii pe foc aiurea si sa necesite apoi alti bani de bagat in el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.