Se pregătesc noile stații de autobuz

Buzoienii care au circulat în ultimele 2-3 zile pe Bd. Unirii trebuie că au remarcat apariția pe platforme a componentelor viitoarelor stații de autobuz:


Unii dintre buzoienii care au văzut noile stații, au reclamat dimensiunile reduse („nu toți călătorii vor putea sta sub copertină”). Pe de altă parte se poate aprecia că e totuși un pas înainte întrucât majoritatea stațiilor vechi nu aveau deloc copertină

La finalul lucrărilor Companiei de Apă (introducere de noi țevi prin foraj orizontal + reasfaltare) autobuzele Trans Bus urmează să fie mutate pe benzile de pe mijloc, iar noile stații puse în funcțiune.

Ca și precedentele stații, cele noi vor dispune de acele panouri care anunță apropierea autobuzelor de pe traseele urbane și rurale.

După recepționarea Bd. Unirii, prin oraș vor putea fi văzute și cele 13 autobuze electrice achiziționate pe fonduri europene:

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Se pregătesc noile stații de autobuz

 • Mult prea mici pt a face fata la orele de vârf când sunt și 100 de pasageri în așteptare în stație.Neatentia autorităților la astfel de detalii,deloc minore,va face ca întreg proiectul sa aibă f.mulți contestatari.E și cazul pistei de biciclete care se întrerupe chiar și în locuri unde era loc suficient sa fie construita.

  Răspunde
  • Se între rupe acolo unde trotuarul nu are mai mult de 2,5 metri lățime. Standardele europene prevăd 2 metri pentru trotuar (și 0,5 m pentyru pista de biciclete).

   Răspunde
   • Incorect.Zona unirii sud,magazin Sanitas,pista de bicicleta lasă loc pt 20 cm de trotuar,imediat după,unde trotuarul este mult mai larg,pista se oprește.Unde este logica?

    Răspunde
    • Acolo, la Sanitas, este cale de trecere pietonală pe sus, pe platforma blocului.

     Răspunde
     • Cale de acces deteriorata, greu accesibila celor în vârstă.

      Răspunde
  • Restul de 85 de persoane ( căci doar 15 persoane încap sub copertină,vor sta in ploaie ,în soare și după caz acasă așteptând taxiul.

   Răspunde
 • Nu-l supărați pe reporter vă rog!!!
  Este mereu pregătit să-l apere pe Toma.
  Nu avem voie să ne spunem părerile, este extrem de bine totul cum a zis tomy.
  Totul perfect. Nimeni nu mai circulă inafara orelor de vârf, dar autobuzele se plimbă goale parcă în ciuda unor dintre noi.
  In fine. Reportere, mergi prin oraș si scrie că sunt mii de nereguli ale administrației pe care o sustii vehement.
  Semafoarele alea inteligente sunt mai proaste ca anterioarele

  Răspunde
  • In concluzie dl. Tereaca, pista pentru biciclete de pe bd. Unirii si Calea Aviatorilor a fost proiectata si realizata impecabil, nu?. Daca sustineti concluzia de mai sus, sunteti intr-o mare eroare. Cand aveti timp, rugati orice biciclist adevarat de pe strada sa parcurgeti impreuna pistele de biciclete si, cu siguranta, acesta va va indica exact tot ce este in neregula cu acestea. Pana atunci lasati-o mai moale cu laudele la adresa administratiei.

   Răspunde
   • Or mai fi mici lucruri de remediat, care se vor remedia. Dar astea sunt furnicuțe pe lângă elefantul – CĂ S-A FĂCUT PISTĂ DE BICICLETE pentru prima dată în Buzău.

    Răspunde
 • or sa fie acoperite tot cu sticla/platic transparent ca sa tina de cald si sa dea frumos in pliante ?

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, nu te-am văzut niciodată, repet NICIODATĂ, cu bicicleta pe pistele pe care le tot ridici în slăvi! Ar fi mult mai logic și util să dai un exemplu, apoi te-ai deplasa mult mai repede dintr-un loc în altul să ne prezinți din realizări! Dimpotrivă, te-am văzut de multe ori parcând în fața sau zona Palatului Comunal ( nu știu sincer dacă plătești parcarea, având în vedere locurile unde lași mașina), deși locuiești în Unirii Sud, iar drumul cu bicicleta ar fi mult mai simplu! Zic și eu!

  Răspunde
 • Pe Str Transilvaniei a ti vazut stalpi care au fundatia pe partea carosabila?

  Răspunde
 • Pai astia care urla sa reducem poluarea si sa se interzica una si alta sunt cei mai mari poluatori. Nu au loc de ceilalti, de fapt, ar vrea sa mearga ei cu masina si toti ceilalti pe biciclete, ca sa nu se mai incurce de ei in trafic. E plina planeta de activisti ecologisti cu masini V8 si avioane private. Fi-mi-ar scarba de ei!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.