Șeful de la pază a anunțat noi măsuri în cel mai PERICULOS loc din oraș


Șeful firmei de pază de la spitalul județean din Buzău a venit ieri de acasă după noul incident de la UPU.

Al doilea din ultimele trei zile.

Joi s-a lăsat cu bătaie în incintă și evacuarea pacienților și a unei părți din personal după ce s-a dat cu spray lacrimogen – CLICK AICI.

Ieri, a fost din nou tapaj atât în curte, cât și în incinta UPU după ce mai mulți rromi au dat năvală – CLICK AICI.

Cel mai periculos loc din Buzău

S-a ajuns astfel ca spitalul buzoian, care ar trebui în teorie să fie un loc al liniștii, odihnei și tratamentului, să fie spațiul cel mai periculos din Buzău.

Pare că e nevoie, pentru limitarea incidentelor, ca spitalul să găzduiască în aceeași incintă o unitate militară/polițienească/jandarmerie.

Ca forțele de ordine, prin prezența permanentă și autoritară, să inhibe manifestările violente și să acționeze prompt atunci când e cazul.

„Voi aduce mai mulți agenți de pază”

„O să măresc efectivele mobilizate permanent aici la spital. Cel puțin pentru o perioadă până se mai potolesc lucrurile. E un loc delicat, trebuie tact în tratarea acestor situații, îndeosebi în cele cu rromi. Nu se poate răspunde cu violență la violență, pentru că altfel, Doamne ferește, s-ar putea ajunge la lucruri mai grave”, a precizat Gheorghe Ibriș, patronul celei mai cunoscute firme de pază din Buzău.

Anul trecut s-a ajuns până la agresarea unui medic și a unei infirmiere. Personalul de pază, adică cei doi agenți LEX Protect, s-au trezit deodată cu aproape 50 de indivizi peste ei.

Minute critice

Până se pasă butonul de panică și până echipajele de intervenție rapidă (LEX, jandarmerie, poliție) ajung la fața locului trec câteva minute.

Interval în care în UPU sau în spital se poate întâmpla aproape orice.

Din păcate astfel de incidente, pe fondul creșterii inculturii și agresivității din societatea românească, amenință să fie mai dese și mai grave.

Cea mai mare vină pentru stricarea românilor o are mass-media autohtonă și îndeosebi unele posturi tv centrale care în goana după audiență și bani promovează anti-modelele, prostul gust, șmecheria, adulterul, hoția etc. Iar când se cultivă vânt, evident că se culege furtună!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Bătut de cămătari. Mașină blocată în trafic pe E85. Urmărire ca-n filme  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

6 comentarii la „Șeful de la pază a anunțat noi măsuri în cel mai PERICULOS loc din oraș

 • are destui bosorogi nea Ibris sa-i paseze pe la spital ca nu le mai place pe camp sa-i ploua in gura si la ce viteza de reactie au cei peste 50 de ani sper ca fac cv metri pe ora…

 • Cand sunt tigani nu raspund la violenta cu violenta. In schimb sunt unele clipulete pe net in care agentii lui de la LEX sareau in echipa pe cate un cetatean sa il calce in picioare chiar pe domeniul public, pe strada desi nu parea sa fie agresiv sau inarmat.

  Eu cand am fost de cateva ori la spital agentii lui peste erau pregatiti sa ma bata pe motiv ca n-am eu ce cauta in spital, sa stau la poarta. Sau o data cand stateam la coada la medic si fiind in fata mea coada imi dezmorteam picioarele pe hol dintr-un capat in altul si repede a sarit un paznic pe mine ca n-am ce cauta pe hol, cine sunt si cu ce treaba sunt eu in spital la el.
  Dar cand vin cardurile le pun covorul rosu, nu ii opresc la poarta, nu ii intreaba nimic, ii lasa si cu arme sa intre.

 • Nu inteleg de ce ii lasa pe romi sa intre atit de multi ar trebui sa nu ii lase sa intre de la poarta!
  Un pacient are dreptul la unu doi apartinatori nu la 30 sa ii intrebe la cine merg. Si daca toti merg la acelasi pacient nu ii mai lasa sa intre ! simplu!

 • Sa ia badigarji tineri, sa le dea mitraliere, sa le pună pe nemernici…

 • Spitalul este al statului român nu înțeleg de nu este păzit jandarmii ,politie națională,politie locala ,armata etc. Avem destule structuri care ne pot asigura paza și protecția. Lex protect au angajat numai oamenii ,marea majoritate trecuți de 50 ani ,oamenii care le trebuie doar vechimea să poată să iasă la pensie, plătiți cu 1000 ron și munciți peste norma (300 ore ). Eu zic sa eliminam aceste firme de paza din instituțiile statului care de-abia așteaptă să încheie contacte pe bani foarte mulți , să angajeze personal pe repede înainte, veniți din diverse domenii (ciobani ,văcari , etc) bineînțeles nu este vina lor oameni au venit să muncească . Eu zic că trebuie personal din subordinea statul . Nu trebuie sa îmbogățim tot felul de mafioți care dețin firme de paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.