Servicii mai bune pt. buzoieni. Două instituții importante se mută aici

Ajutor oferit de CJ Buzău – pentru ca buzoienii să beneficieze de servicii mai bune.

În această clădire urmează să se mute instituțiile care se ocupă cu permisele de circulație auto și cu înmatriculările autovehiculelor.

Imobilul aparține CJ Buzău și va fi pus la dispoziție gratuit către „Permise” și „Înmatriculări”. Aici, în capătul străzii Simila, din Micro XIV, a funcționat până anul trecut un centru de îngrijire a copiilor separați temporar de familie.

Aici, pe strada Chiristigii, funcționează momentan serviciile „Permise” și „Înmatriculări”

„În noul imobil de pe strada Simila vom beneficia de un spațiu de trei ori mai mare. E o veste importantă pentru noi, ca instituție, dar și pentru buzoieni. Evident, vom putea asigura servicii mai bune cetățenilor. Ca să vă dau doar un exemplu, actuala sală de examinare teoretică a candidaților e mică și aici se aud zgomotele produse de atelierul învecinat unde se confecționează numerele de înmatriculare auto. Unii candidați au reclamat că din acest motiv au avut probleme în a se concentra”, a declarat pentru buzoienii.ro Gabriel Ioniță, șeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor.

Prin mutarea celor două servicii în Micro XIV, se va reduce aglomerația de pe strada Chiristigii.

Buzoienii vor merge mai mult, către periferia orașului, dar vor beneficia de condiții mai bune și mai mult spațiu de parcare.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Servicii mai bune pt. buzoieni. Două instituții importante se mută aici

  • Foarte buna inițiativa CJ!
    Ușor ușor se mai descongestioneaza și centrul cu astfel de mutări.
    Ma gândesc ce or sa facă toate birourile de acte din acea zona. Se vor muta cred.

  • Băi, Redacție! Consiliul Județean Buzău, nu a lăsat de la el, nu a ajutat buzoienii prin cedarea unui spațiu, și a făcut datoria de administrator al bunurilor buzoienilor din tot județul. Oamenii aia sunt plătiți și nu cu bani puțini, să administreze bunurile județului! Aștept un articol din care să rezulte, de exemplu, de ce este necesar ca Consiliul Județean să și construiască un sediu nou…Ce are sediul actual, s a plictisit dl Neagu de el? Ma așteptam de la acesta să anunțe buzoienii că a eficientizat activitatea consiliului prin reducerea unui număr de x de funcții, care oricum stau neocupate, așa cum rezultă din organigrama aprobată!

  • Există un proiect de lege, care a trecut de Senat de prin septembrie, prin care din 2022 RAR devine instituţia care se va ocupa de înmatriculări, inclusiv de confecţionarea plăcuţelor de înmatriculare.

    Ce rost mai are mutarea?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.