Șoferiță de 75 de ani! A vrut să întoarcă pe Bd. Unirii!

Nu doar că avea 75 de ani, vârstă la care șofatul nu mai e recomandat, dar șoferița din Buzău a dat să execute o manevră riscantă și interzisă.

Vârstnica a încercat, conform poliției rutiere, să întoarcă pe Bd. Unirii peste linia dublă continuă. Fară a se asigura!

La volan s-ar fi aflat fost judecătoare Mariana Coțofană

Septuagenara a ajuns la spital, în urma impactului, în stare de inconștiență cu traumatism cranio-cerebral și toraco-abdominal, plus un cot strivit.

Martor: „Am văzut cum s-a întâmplat. Doamna în vârstă a ieșit din parcare. A făcut mai multe manevre. De la semafor, dinspre centru, au pornit înspre Unirii Sud mai multe mașini. Cele de pe banda de lângă trotuar au oprit, pentru a o lăsa să treacă. Nu și Golful negru, care a venit în viteză pe banda de lângă ax”.

La volanul Golfului negru se afla o tânără de 35 de ani. Și aceasta a ajuns la spital, dar cu răni superficiale.

Vezi mai jos un clip VIDEO filmat la câteva minute după impact.

loading...

6 comentarii la „Șoferiță de 75 de ani! A vrut să întoarcă pe Bd. Unirii!

 • Baba vinovată, probabil se uita după avioane, nu m-ar mira să n-o găsească si cu covid!

 • Hai “leo” , nu comentezi nimic ?
  Te rog frumos , dar să fie cu -tz-

 • Manevra interzisa, merita sa i se anuleze permisul. Ca golful avea viteza sau nu, nu are relevanță. Bine ca in locul golfului nu a fost o motocicleta, vorbeam de ucidere din culpa. Nu d-na judecător? Pentru binele celor din jur ,mergeți cu taxi ca aveti pensie destul de mare.

 • Ptr d-l @par-TZ
  Am comentat, dar se pare ca d-lui Tereaca nu i-a mers la suflet comentariul meu, desi nu era cu ,,baba” ci cu ,,mamaie” si cuprindea doar referiri la probleme de circulaTZie. Este clar ca d-l Tereaca vede cu totul altfel linia continua dubla de pe B-dul Unirii.
  Eu si cu d-l Tereaca ne simpatizam reciproc f mult de cand am ajuns la concluzia ca suntem amandoi fanii sahistului de la Hasdeu, cu nota 2 la purtare……[Leo]

 • A ajuns-o Larma din urma pe Madam….cate firme si oameni a a dezavantajat deși aveau dreptate…

 • Baba cotofana o fi crezut ca si legislatia rutiera se aplica asa cum aplica ea legile cand era judecatoare. Concluzia este una singura “o judecatoare,fara judecata! Bine ca nu s-a gandit baba sa iasa cu mitraliera pe strada si sa “imparta dreptatea”, asa cum o facea cand era “mare si tare”. PS – Tereaca, poate te pune dracu sa cenzurezi si acest mic pamflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.