„Sunt niște răutăți ale unor ziariști. Autobuzele sunt chiar ieftine”

Primarul C-tin Toma a vorbit despre ultima achiziție a municipalității, cele 15 autobuze second hand care vor ajunge la Buzău luna viitoare din Olanda.

„Sunt unii care critică doar de dragul criticii. Eu zic că am făcut o afacere bună. Autobuzele nu sunt noi, dar sunt bune și costă puțin. Acum, ziceți și dvs: 18 mii de euro bucata. Un autobuz nou, Euro 6 costă 350 – 400 de mii de euro. Am luat acum 15, până la sfârșitul anului mai cumpărăm 15. Suntem obligați să le luăm din acest an pentru că în curând vom depune proiectul pentru cele 30 de autobuze de la Uniunea Europeană  și nu mai avem voie. Cu cele 32 de autobuze second hand, cu cele 30 pe care le avem deja, plus cele 30 noi, vom avea o flotă de 90 de autobuze cu care vom face transport de calitate în orașul Buzău, dar și din împrejurimi. Vom termina și cu maxi taxi, Trans-Bus va fi pe profit, nu ca acum pe pierdere”, a anunțat primarul Toma.


„Sunt autobuze bune, de 12 metri lungime, cu aer condiționat atât pentru călători, cât și pentru șoferi. Vin din Olanda, marca VDL Ambassador, acolo unde au fost fabricate și au circulat în transportul public de persoane. În jur de 15 august, după ce le vom face o verificare riguroasă, vor ajunge la Buzău, iar din septembrie vor circula deja pe străzi”, a precizat Gică Toader.

Autobuzele VDL sunt asamblate în orașul Heerenveen din Olanda și au fost produse între 2001 și 2011, când s-a trecut la un alt model.

Citește și articolul: Proiect: Doar o bandă pentru autoturisme pe Bd. Unirii și str. Transilvaniei. Iată de ce

Au fost utilizate cel mai mult în Olanda și Danemarca, dar s-au vândut bine și în Germania și Israel.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Sunt niște răutăți ale unor ziariști. Autobuzele sunt chiar ieftine”

  • Buna treaba……asa zic si yo k am intrat an uniunea europeana…..civilizatie…..frate.

  • Toate SH la noi la Bz. Oare cine a avut de câștigat de pe urma achiziției ?

  • Boșcodiștii manglitori și depravați să mai tacă. Nici nu le-au văzut și deja știu că nu sunt bune , sunt prea scumpe ori achiziția a fost cu parandărăt ca pe vremea lor. Escrocii nu mai pot accepta că se pot face lucrurile și fără banditisme. Mintea lor virusată de jigodism a rămas blocată pe hoții. Așa că, firimituriști de profesie fără, mai tacă-vă fleanca!…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.