Toma: „Drăgaica e un mare succes! 16 mii de bilete s-au vândut ieri! Estimăm la 40 de mii numărul de vizitatori în două zile”. Iată și nemulțumirile primarului

În această dimineață responsabilii din Primărie au contabilizat numărul de bilete vândute ieri. Rezultatul a depășit și cele mai optimiste așteptări. Doar ieri s-au vândut 16.200 de bilete. Aceasta în condițiile în care copiii și elevii au acces gratuit.

„Da, acum am fost informat și eu. După atâtea probleme e, în sfârșit, o veste care mă bucură. Estimările sunt că în cele două zile de Drăgaică de până acum au fost în jur de 40 de mii de vizitatori. Sâmbătă, la deschidere, s-a intrat gratuit, iar cei până în 18 ani, copii și elevi, intră gratuit. Aseară am avut surpriza plăcută să fie prezenți la spectacol câteva mii tineri. Am văzut că au spus unii că nu-i o idee bună. Cred că ar fi fost mai bine să tacă. Sper ca de acum în fiecare seară, la concerte să vină mii de buzoieni. Spațiul din fața scenei e generos, pot intra până la zece mii de buzoieni”, a spus primarul Toma.

Edilul șef are și câteva nemulțumiri:

„Mi-a părut rău că la deschidere n-au venit mai mulți primari. Noi i-am invitat pe toți, dar n-au venit decât cei de la Mânzălești și Cernătești. De asemenea, deși am gândit Drăgaica în special pentru ei, au venit puțini meșteri populari. Dar nu dezarmăm, ăsta e doar începutul, îmbunătățim în continuu. Așa se va întâmpla și cu Târgul de Crăciun și cu Festivalul Benone Sinulescu, și cu Drăgaica”. 

Au existat și buzoieni nemulțumiți întrucât, ieri, au trebuit să aștepte minute bune la cozile formate în fața caselor de bilete:

„Nu se poate așa ceva. Să stai un sfert de oră la coadă, cu copii mici, ca să poți intra. Lipsă totală de organizare”, ne-a scris o doamnă pe mail.

„Ne cerem scuze. Dar n-avem ce face mai mult. Avem patru case de marcat care eliberează biletele. Nici noi nu ne-am așteptat la o asemenea afluență. Sâmbătă, la deschidere, cred că au fost douăzecui de mii de buzoieni. Ca să nu se facă aglomerație am lăsat intrarea liberă”, a spus Daniel August, directorul de la SC Piețe, Târguri și Oboare. 

În această seară vor susține spectacole Teodora Bârsan, Mario Buzoianu și Lucia Dumitrescu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma: „Drăgaica e un mare succes! 16 mii de bilete s-au vândut ieri! Estimăm la 40 de mii numărul de vizitatori în două zile”. Iată și nemulțumirile primarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.