Toma: „E și stresant să vii cu mama ca să te vadă jucând fotbal”

Intenția primarului C-tin Toma de a deschide terenurile de sport ale școlilor și liceelor pentru elevii și tinerii care vor să facă sport se lovește de împotrivirea unor directori.

„Sunt directori pro și contra. În ciuda hotărârii luate de Consiliul Local, unele școli și-au făcut regulament propriu în care solicită prezența unui părinte alături de elev. Mi mi se pare absurd, te și stresează să vii cu mama ca să te vadă pe tine cum joci fotbal. Am fost și eu copil, am jucat fotbal în curtea școlii, am crescut sănătos, atunci nu era nevoie de niciun paznic sau cadru didactic ca să ne supravegheze”, a spus primarul.

Edilul șef a răspuns și informației furnizate de un jurnalist că unele școli vor să ceară bani de la primărie pentru a fi plătiți supraveghetorii copiilor care vor să bată mingea în curte:

„Nu le dau niciun ban, asta ar mai trebui. Dacă e musai nevoie de un supraveghetor, directorii să ceară din timp la Poliția Locală și vor primi unu-doi polițiști pentru acest lucru. Avem destui agenți locali disponibili din cei două sute cincizeci care păzeazu în trecut școlile”,  adăugat primarul.

Citește și articolul: Trăiești dacă ai noroc! Zoican: „Uneori nu sunt medic, ci telefonist”. Iată de ce depinde uneori viața unor buzoieni!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma: „E și stresant să vii cu mama ca să te vadă jucând fotbal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.