Toma, șah la Neagu ? Vezi ANUNȚUL de azi al celor doi

Veste proastă pentru cetățenii din Costești, Gherăseni și Ulmeni care speră de aproape doi ani că Trans Bus va ajunge și în comuna lor.

„Oprim extinderea Trans Bus către alte comune până când nu vom avea un răspuns și din partea CJ Buzău”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Toma trage nădejde că CJ Buzău va intra în ADI și că va pune la rându-i (în coșul comun) bani de subvenție.

Îi forțează Toma în acest fel mâna lui Neagu (ca CJ Buzău să se implice la rându-i în ADI) ?

Până când CJ Buzău va intra legal în ADI și va putea contribui financiar (dacă o va face) probabil că se va face luna aprilie.

O certitudine care nu-i

La ieșirea din ședința ADI de azi unii primari au ieșit jubilând:

„CJ Buzău intră în ADI și ca contribui la subvenție. 33% va pune CJ, 33% Primăria Buzău și 33% primăriile de comune”.

Dinspre CJ însă, lucrurile nu stau chiar așa (de roz).

„Vom vedea. O să facem ședință în cadrul CJ, cu cei de la departamentele juridic, transporturi, financiar… Vom vedea în ce măsură se poate din punct de vedere legal și în ce măsură vom avea și bani. Deocamdată, nu știm pe ce bani stăm, încă nu s-a făcut bugetul de stat. Dar, rolul meu, ca șef de Consiliu Județean e să fiu corect cu toate comunele, nu doar cu cele din ADI. Pe mine mă intersesază transportul de tot județul, nu doar cel din jurul orașului Buzău”, a explicat Neagu.

loading...

3 comentarii la „Toma, șah la Neagu ? Vezi ANUNȚUL de azi al celor doi

  • Deci… I-am trimis acasă cu coada între picioare pe privați si acum din banii pt investiții se aruncă bani pt ca autobuzele să se plimbe goale. Nu avem bani de asfaltat străzi si trotuare, dar plimbăm autobuze goale. Ce o sa mai regretăm acest primar… Sper CJ si Emanoil Neagu să spună NUUU finantare TRANSBUZ! orașul si județul arată destul de rău pt anul 2021, drumuri ne trebuiesc nu consum inutil de motorină! Sper ca acest mesaj sa ajungă la cine trebuie! Cu respect Nelu

  • Au facut-o fiarta ,traseul spre Gheraseni ar fi fost cu siguranta unul foarte profitabil .Sunt multi navetisti,se pot convinge singuri facand o ,,plimbare sub acoperi”cu actualul operator la orele 15.20,16,17.15 Cand sunt si elevi pe naveta e dezastru ,nici vorba de distantare sociala se circula efectiv ca sardele .Dar cine sa verifice!!??

  • Cu banii dați la TransBus va cumparati mijloace de transport . Nu fiți proști si slugarnici . Aveți grijă de banii comunei voastre . Daca nu sunteți pe șpagă!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.