Toma și Urbisul asfaltează geaba! O stradă făcută astă vară a fost spartă a doua oară în ultima săptămână. Iată cum arată acum!

Niște locatari de pe „Ciochinescu” se făleau astă vară că după treizeci de azi s-au reasfaltat carosabilul și trotuarele de pe strada lor.

Astăzi, bucuria lor s-a transformat în frustrare. La prânz au sunat în redacția buzoienii.ro.

„Tot noi suntem domnule Tereacă. Știm că v-am deranjat și zilele trecute. Dar, ăștia, au spart, iar strada noastră. Pe bune! Veniți încoa să vedeți. E chiar bătaie de joc. Strada asfaltată anul ăsta, plină deja de petice”, au spus oamenii.

După ce-au plecat muncitorii, în zona excavată a rămas așa cum se poate observa în fotografia alăturată.

Pentru că în perioada asta nu se mai poate turna asfalt, lucrătorii au fost de treabă și n-au lăsat zona acoperită doar cu balast, ci au pus niște pavele, iar peste ele nisip.

Citește și articolul: VIDEO: Iată cele două momente emoționante în care buzoienii au cântat alături de orchestră „O, brad frumos” și „O, ce veste minunată”

Suprafața la care a lucrat zilele trecute echipa de la gaze arată, după peticire, în felul următor.

Concluzia e că, din păcate, în Buzău nu trebuie să te bucuri atunci când o stradă este asfaltată.

În câteva luni ea va fi din nou plină de petice și dâmburi din cauza lucrărilor de la gaze, electricitate, apă și canal.

Citește și articolul: Lacrimi pe scenă! Toma nu și-a putut stăpâni emoțiile! Iată discursul primarului înlăcrimat

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Toma și Urbisul asfaltează geaba! O stradă făcută astă vară a fost spartă a doua oară în ultima săptămână. Iată cum arată acum!

  • Ma gandesc la ce retea are RAM-ul si la cat or sa tot sparga ei ca sa isi peticeasca tevile alea prin care se scurg banii nostri obtinuti din taxe si impozite. Ma bucur ca Toma le-a zis-o direct ca nu o sa mai mearga cu pomana ca pe vremea lui Boscodeala.

    Răspunde
  • Fiti calmi,oameni buni! Asta este doar inceputul! Asteptati sa vina iarna si o sa vedeti voi ce a insemnat „stomatologiastradala” desfasurata cu atata sarg de Toma si prietenii sai „stomatologi stradali”(ca deh,ei pun……plombe!).NU se dezvata usr baietii astia de naravurile administrative anterioare! Si unde mai pui ca e si vorba despre niscaiva „firfirei” ce stau bine in pusculita oricarui partid sau politician.Eu,am zis mai demult ca „afara e vopsit gardul,inauntru e leopardul !”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.