Uau! Ce viteză a putut avea! Primele imagini video ale accidentului de pe Bălcescu! Mare noroc că n-a murit nimeni!

Precum un bolid. Așa a venit BMW-ul scăpat de sub control de tânăra șoferiță de 23 de ani.

Imaginile, cel puțin la prima vizionare sunt înspăimântătoare.

Mare noroc că nimeni nu a murit în acest eveniment ieșit din comun.

Dacă mașina ar fi intrat pe trotuar ar fi ieșit măcel!

Sau dacă ar fi intrat în grupul de 5-6 băieți care stăteau de vorbă în fața frizeriei.

Fata din mașină trebuie să-i mulțumească din suflet castanului pentru că altfel acum ar fi fost la închisoare, cu șanse mici de a scăpa fără câțiva ani de închisoare cu executare și cu câteva victime pe conștiință.

Conform martorilor viteza, ce se apropie de 80 de km la oră, dezvoltată de BMW s-ar datora faptului că șoferița a făcut o depășire mai înainte.

Citește și articolul: Ieșire nervoasă a tinerei care a produs accidentul de pe Bd. Bălcescu: „Tăceți draq oameni prosti. Am experiență 4 ani. Să vă dea D-zeu la fiecare așa ceva”

Lipsită de experiență, după depășire, când a încercat să revină pe propriul sens de mers, a scăpat mașina de sub control.

Din imagini se poate observa că lovit puternic a fost un băiat care se plimba de mână alături de prietena sa. Acesta s-a ales cu fractură de femur.

loading...

3 comentarii la „Uau! Ce viteză a putut avea! Primele imagini video ale accidentului de pe Bălcescu! Mare noroc că n-a murit nimeni!

 • Aceleasi imagini au fost difuzate si pe un post national de stiri a doua zi dupa acest eveniment neplacut
  Tinerii care au trecut cu copilul in carucior sa-i multumeasca lui Dumnezeu si ingerului pazitor al copilasului ca au fost la doua secunde de o tagedie .
  Soferita sa mearga sa planteze cateva duzini de copaci fiindca un copac a scapato de la un carnagiu
  In ce priveste atitudinea tinerei soferite si a amicilor ei care isi permit sa jigneasca lumea pe retele de socializare , denota educatia si bunul lor simt care din pacate la cei de teapa lor este tot mai rar
  Chiar suntem curiosi de pozitia oficiala a Politiei rutiere in legatura cu acest accident care daca se imbata un derbedeu si se urca pe o cladire de unde incepea sa ameninte ca se arunca in cap , bubuia presa si posturile de televiziune cu tot felul de declaratii ale agentilor de politie

  Răspunde
 • Pitipoanca de 2 lei. Si tot ea cu gura mare . Cum sa mergi cu viteza asta in oras????????

  Răspunde
 • La un asa accident, comentariile sunt de prisos.Trebuie ca legea sa pedepsească cu ani grei de pușcărie astfel de șoferi.Din păcate legea românească prevede doar 2ani cu suspendare pentru omor din culpa,de aceea avem cei mai multi morți din UE din accidente auto.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.