Veste bună pentru Buzău și buzoieni anunțată azi de primarul Toma. Ciolacu a rezolvat!

În urmă cu câteva zile, site-ul buzoienii.ro atrăgea atenția asupra situației dificile în care se află RAM și buzoienii conectați la sistemul de termoficare al orașului.

Pentru ca prețul gigacaloriei să nu crească în această iarnă e nevoie de 180 de miliarde de lei vechi. Banii au fost ceruți de RAM și Primăria Buzău la guvern, iar speranțele tuturor se îndreptau înspre vicepremierul Marcel Ciolacu.

Astăzi, după ceremonia de 1 decembrie, Toma a anunțat că i s-a luat o piatră de pe inimă:

„E sigur. Vom primi banii. În viitoarea ședință de Guvern, Ministerul Dezvoltării ne va aloca cele 180 de miliarde. E o veste excelentă, altfel exista riscul creșterii cu 80% a prețului gigacaloriei chiar din această iarnă. Îi mulțumesc domnului Ciolacu pentru demersurile făcute. Ăsta da ajutor pentru Buzău!”.

Marcel Ciolacu n-a putut veni astăzi la ceremonia de la Buzău, participând însă la cea de la București.

Citește și articolul: VIDEO: Cascadorii râsului. Porci căzuți dintr-o dubă și alergați pe Aleea Sporturilor. Distribuie ca să râdă tot Buzăul!

Pentru societatea de termoficare acest ajutor financiar înseamnă depășirea încă unui an în care i se cânta prohodul.

Viitorul rămâne în continuare îngrijorător în condițiile în care în jur de o mie de locuințe se debranșează anual, iar datoriile istorice sunt tot mai greu de plătit.

Citește și articolul: Anunț al primarului Toma despre PSD! „Vreau să schimb!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Veste bună pentru Buzău și buzoieni anunțată azi de primarul Toma. Ciolacu a rezolvat!

  • Pingback:

  • Acuma „„bună ziua ți-am dat ,belea mi-am căutat .„„Nu știu dar pe la începutul mandatului dlui primar Toma ,tot dădeam eu aici cu gura că ce bine ar fi să strângem rândurile ,să ne într-ajutorăm și de ce nu să ne și împrietenim unii cu alții ,pentru că puterea Națiunea a făcut-o ,și unde-s mulți puterea crește .Iacă-tă că măcar o părticică din ce-am spus ,s-a adeverit și politicienii se pot avea ca frații .Așa o să vă știe lumea dle PRIMAR ,alături de dl Ciolacu și de ceilalți colegi ai dvoastră ,cu care ați lucrat și cu care ,dacă și Dumnezeu vrea ,o să lucrați și de acum înainte La mulți ani tuturor și multă sănătate ! Mulțumesc .

  • „Ho, ho, ho, hoooo!/Am venit și noi odată/ La mulți ani cu sănătate/ Ciolacu să vă ajute/ La covrigi, subvenții multe/ Ne dați, ne dați, ne daaaați?/ Mâine anul se-nnoiește/ tăvălugul se pornește/ Și începe-a mătura/De-alde RAM, et caetera/ Care-așteaptă an de ani/Să le dea Guvernul bani/ La anul și la mulți ani/ Dar Guvernu-a anunțat/Pomana s-a terminat/ Și-ncepând cu noul an/ Nu vor mai vedea vreun ban/ Nici un termo-șarlatan/. Trageți roata măi, flăcăi/Și sunați din zurgălăi/Să se-audă peste văi/Destul măi, hăi, hăi!…”

  • In sfarsit un politician pentru Buzau. Domnul Ciolacu! Bravo!

  • Politician pentru Buzău înseamnă să aduci bani de la bugetul statului prin trafic de influență ca să acoperi furturile de bani publici de către așa zișii producători/furnizori de agent termic? Pentru alte județe de ce nu este nevoie de subvenții guvernamentale ca să se acopere găurile financiare făcute de Ecogen-Ram-Primărie? De ce alte județe, inclusiv municipiul București, nu au nevoie de „politicieni” al căror mare merit e să aducă bani de la buget pentru acoperirea mânărelilor? Ciolacu o face gratis? În amintirea vremurilor când șmenărea împreună cu Boșcodeală? Sau mai e și acum co interesat în continuarea buneklor practici mafiote ale administrației buzoiene? Aștept răspunsul aici, chiar și sub pseudonim. Ca să nu murim proști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.