Veste bună pentru comercianții din „Gorbaciov”

La 1 iulie ar fi trebuit să elibereze spațiile din clădirea de la Bazar. La începutul anului, primarul C-tin Toma fusese destul de ferm când îi anunțase pe comercianți că vor trebui să se mute în altă parte din a doua jumătate a anului. Intenția era ca în clădirea de la Bazar să fie mutate mai multe birouri și servicii, astfel încât imobilul să devină un al doilea sediu al primăriei. 

Recent, Toma a anunțat că le mai acordă comercianților respectivi un termen de grație de încă 6 luni.

„Au avut noroc. Nu s-a finalizat încă proiectarea, astfel că vor putea rămâne la Bazar până la sfârșitul anului. Dar apoi, gata. Am în vedere și mutarea chiriașilor din clădirile monument istoric de pe Cuza Vodă și renovarea imobilelor respective. Intenția mea este de a curăța și înfrumuseța centrul orașului, astfel încât să nu ne mai fie rușine cu strada Cuza Vodă atunci când se întâmplă să primim în vizită oaspeți din străinătate”.

Primarul le-a propus celor peste 50 de comercianți de la Bazar să se mute la Galleria Mall în condiții financiare similare. Acestora nu le surâde însă ideea.

„Domnule, am fost la Galleria Mall într-o zi din cursul săptămânii. N-am fost de rea credință. Am stat o oră și am numărat câți oameni intră înăuntru. Doar câțiva. Bate vântul pe acolo. Îl invităm pe domnul Toma, să mergem împreună, și la bazar și la Galleria Mall. Să vedem ce mai zice după aceea. Să se gândească și la noi, avem la rândul nostru copii, familii de întreținut”.

Ziariștii au rostogolit întrebarea până la primar, dar răspunsul acestuia a fost că „vadul și-l vor face singuri. Clienții pe care-i au la bazar, vor veni după ei și la Galleria Mall”. 

loading...

2 comentarii la „Veste bună pentru comercianții din „Gorbaciov”

  • Comercianți ambulanți găsești în toată lumea asta civilizată ,numai că ei au un loc al lor la care vând și de unde sunt siguri că nu-i dă nimeni afară .La Buzău , clădirea pe care Primarul vrea să o facă o anexă a Primăriei este foarte veche .Eram copil când mă jucam pe acolo ,„„La Bazar„„ De atunci nu îmi amintesc să o fi renovat-o cineva .Se pare că i-a venit rândul acum . De aceea aș ruga toți comercianții ,care lucrează acolo ,să înțeleagă că nu le vrea nimeni răul ,și măsurile care se vor lua sunt în interesele buzoienilor .Oricum am înțeles că vor fi mutați în altă parte ,deci n-o să-i lase nimeni de isbeliște Părerea mea este ca ei să înțeleagă și să coopereze .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.