Vine dimineața la șase, adesea pleacă seara la zece

Ea e doamna Marcela. Nu știm ce salariu are la Strabag Buzău, unde e încadrată ca tehnician.

Dacă are salariu mare, ar fi bine, pentru că-l merită. Pe lângă asta, dna Marcela merită și mulțumirile buzoienilor, îndeosebi ale șoferilor.

Dna Marcela e „șefa” care s-a ocupat de modernizarea străzii Transilvaniei.

Vine în zori, la șase, și pleacă adesea la ora 22.00. Se ocupă de muncitorii și lucrările de la schimbul unu, dar stă și cu cei de la schimbul doi.

Cum se întâmplă și azi, de pildă. Acum e pe șantier pentru că în această seară se asfaltează rondul de la intersecția Transilvaniei cu Titulescu și Constituției .

Faptul că strada Transilvaniei s-a rezolvat pe repede înainte – după depășirea problemelor legate de solul mâlos (pe anumite sectoare) – i se datorează și dnei Marcela.

Comentarii frumoase pe facebook

Dana Moise: „Într-adevar, din aprilie, Doamna Marcela face parte din peisajul strazii. Am văzut-o deseori, energică, preocupată, implicată. Exista oameni pentru care munca bine făcută e lege. Dar sunt pe cale de dispariție. De-ar fi mai mulți ca dânsa…”

Marcela Iordache: A fost și va rămâne o mare doamnă. Știe sa vorbească coborandu-se la orice nivel de cultură. Și nu este îngâmfată pt. că știe să fie OM”.

În această seară – pe toată întinderea străzii Transilvaniei se va termina de turnat și stratul doi.

Urmează apoi să se ia decizia: deschiderea traficului pe întreaga lățime sau continuarea imediată a turnării ultimului strat, cel de uzură.

Șoferii din Buzău se vor întâlni pe străzi cu dna Marcela încă un an – cel puțin. Strabag se va muta în curând cu toate forțele pe Bd. Unirii. În plus, Strabag e firma care a câștigat și licitația pentru Bd. Republicii, Bd. 1 Decembrie și str. Iazul Morilor (cartier Broșteni). Aici nu au apărut încă muncitori, întrucât una din firmele înscrise la licitație a făcut contestație.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Vine dimineața la șase, adesea pleacă seara la zece

  • Dom Tereaca spune.i că a uitat să facă rampele de coborâre de pe trotuare, la intersecții. E păcat să strice după finalizarea lucrărilor

    Răspunde
  • Să mulțumim pentru că? Nu este plătită doamna, sau să mai punem de la noi, că așa e omenește, că dacă nu între noi, cine?!?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.