Dinescu A. D. i-a cerut bani și relații sexuale

Dinescu Andrei Damian, un tânăr de 28 de ani din jud. Prahova a fost arestat aseară pentru 29 de zile.

Bărbatul este acuzat că a șantajat o tânără de 20 de ani din comuna Chiojdu, jud. Buzău, după ce a obținut de la ea, prin intermediul unei platforme de socializare, mai multe fotografii în ipostaze intime.

IPJ Buzău: „Pentru a nu face publice fotografiile, bărbatul ar fi pretins de la tânără bani şi întreţinerea de relaţii sexuale”

Tânăra din Buzău a denunțat, cu probe, șantajul la poliție, iar procurorul a hotărât că e cazul să trimită poliția la domiciliul bărbatului. De acolo s-au ridicat în urma percheziției mai multe medii de stocare, dar și persoana acuzată de șantaj.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar aseară un judecător de drepturi și libertăți a considerat că sunt probe suficiente pentru arestul preventiv.

Dinescu Andrei Damian, prin avocatul primit din oficiu, a contestat decizia judecătorului.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Dinescu A. D. i-a cerut bani și relații sexuale

  • Dacă le-a dat la mai mult de câțiva indivizi, alea mai sunt intime? Și nănacul s-a calicit, a dat loverboiala-n el. Alea se fac cu dame măritate, decente măi. Vă zic băeții de la Bz cum se face, ce naiba.
    Adevărul că dac-ar trăi Caragiale, l-ar mierli ăștia în două secunde la cât ar fi de scris. Și să nu-mi ziceți de Vlad Țepeș, că ăla ar face orice numai să ne enerveze pe noi, pe moldoveni.

    Răspunde
  • In dragoste victoria barbatului e fuga-Napoleon

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.