Iată fotografiile zilei de la Buzău primite de la cititori

Utilajul trimis pentru deszăpezire la Chiliile a avut la rându-i probleme. A derapat și s-a înfipt în gardul unui gospodar. A fost nevoie de intervenția unui utilaj de la primărie pentru deblocarea camionului de la Liciu Con
Utilajul trimis pentru deszăpezire la Chiliile a avut la rându-i probleme. A derapat și s-a înfipt în gardul unui gospodar. A fost nevoie de intervenția unui utilaj de la primărie pentru deblocarea camionului de la Liciu Con
Lucrătorii din Poliție ar fi trebuit probabil să știe că atitudinea lor publică e necesar a fi impecabilă. Cu atât mai mult când îmbracă uniforma instituției. De ce ? E simplu. Se cască imediat supoziția că și la serviciu fac compromisuri. Doamna din imagini a fost surprinsă de un cititor în timp ce traversa în fugă pe Bd. Unirii.
Atenție la…mistreți. Scena din imagine s-a petrecut la Cândești pe Dn10. Mistrețul din imagine a încercat să traverseze strada și a fost lovit în plin de un șofer . Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție prin zonă întrucât prezența mistreților în zonă e constantă.
Imaginea ne-a fost trimisă de o doamnă deranjată de șoferul autobuzului. Pe de altă parte se poate găsi alibi și șoferului care n-are o toaletă unde să-și facă nevoile la capăt de linie.
Cei de la primarie au pus stâlpișori pentru ca masinile să nu poată parca pe trotuar pe Bd. Unirii vizavi de McDonalds. Probabil că nu s-au gândit că unii vor parca pe spațiul rămas între cele două rânduri de stâlpi. Mercedesul din imagine îi aparține familiei fostului consilier local Florin Toader, unul dintre finii primarului Boșcodeală.
Imaginea surprinde cele patru tipuri de autobuze deținute în prezent de Trans-Bus. În mijloc, se află noua achiziție, unul dintre cele nouă autobuze cu Burduf. În extremitatea dreaptă se află unul din cele două autobuze Volvo. În rest, două BMC-uri și două VDL Ambassador.
Zeci de mici judoka din Buzău, Rm. Sărat,Brăila, Focșani și Onești s-au întrecut azi în sala Palatului Copiilor din Rm. Sărat la prima ediție a Memorialului Nicolae Tivgă. De acolo de sus, sensei Tivgă a zâmbit astăzi mulțumit. Judoul, sportul căruia i-a dedicat viața, renaște la Rm. Sărat. Organizatorii, care merită felicitări, au promis că anul viitor memorialul va fi și mai și.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.