Ludovic Orban s-a plimbat azi pe Bd. Bălcescu. Iată ce le-a transmis buzoienilor care nu sunt cu PSD

Noul președinte al PNL, Ludovic Orban, a venit azi în vizită la Buzău.

După ce a susținut o conferință de presă la sediul de lângă primărie, Orban, însoțit de Romanescu, a ținut să meargă pe jos către sala CJ Buzău.

Numai că plimbarea lui Orban pe Bd. Bălcescu s-a prelungit neașteptat de mult, unii dintre cei care așteptau de mai bine de o jumătate de oră în sală amenințând că pleacă acasă.

Într-un final, Orban, căruia pe traseu i s-au alăturat pe traseu Zoican, Cocei și Iuga, a ajuns la la CJ Buzău.

Iar așteptarea celor prezenți (președinți de filiale, consilieri județeni și locali) a fost recompensată.

Popular, Orban a ținut să dea mâna cu fiecare, iar cu unii cunoscuți chiar s-a îmbrățișat.

Apoi a cerut permisiunea de a-și scoate cravata și a purces a vorbi audienței liber, degajat, prietenește.

„Am o veste bună pentru buzoieni, pentru cei care nu sunt cu PSD. Partidul roșu e pe tobogan, într-o cădere liberă în sondaje. Chiar dacă pesediștii au aruncat cu măriri de pensii și salarii, au ajuns la sub 40%. Noi, peneliștii, trebuie să fim serioși și să speculăm fiecare greșeală pe care o fac. Trebuie să comunicăm foarte mult. Toți cei din sală trebuie să vă faceți cont de facebook. Și să postați cât mai des, cu problemele din comunitate și soluțiile găsite de dvs. E important să aveți și o relație bună cu presa, să aveți cât mai multe apariții în presa locală. De asemenea, trebuie să ieșiți pe stradă și să vorbiți cu oamenii. În primul rând să-i întrebați dacă sunt cu PSD sau nu. Cei care nu sunt cu PSD trebuie abordați în mai multe rânduri și invitați să se înscrie în PNL”.

Orban le-a mai spus multe celor prezenți, probabil și aceștia lui, dar reporterul buzoienii.ro s-a retras din sală pentru a nu deranja. Urmau a se discuta, probabil, și chestiuni mai intime de partid.

Citește și articolul: Încă o cașcarabetă pusă pe spațiul verde. Vicele Neder: „Eu nu am dat nicio autorizație!”

După ședință, Orban urma să meargă și în Crâng pentru a asista la festivalul internațional de dansuri populare.

„Nu merg să dansez. Deși, să știți, că mă pricep. În tinerețea mea, la Brașov, am fost la dansuri populare”, a spus Orban, care cântă bine și la chitară.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ludovic Orban s-a plimbat azi pe Bd. Bălcescu. Iată ce le-a transmis buzoienilor care nu sunt cu PSD

  • din pacate va pricepeti la multe numai la un singur lucru nu va pricepeti ( ori nu vreti sa va pricepeti) sa conduceti tara asta la ce e mai bun ptr noi toti nu numai ptr grupurile voastre de interese ori ptr familiile voastre , imi este sila de voi indiferent din ce partid faceti parte , psd , pnl ori alt haos de partid

    Răspunde
  • Voi degeaba incercati sa va revendicati,pentru ca la alegeri siguri nu o sa mai castigati,ca voi cand ati fost la putere ati taiat pensii si salarii si ati inchis spitale!

    Răspunde
  • La felul în care a vorbit dl Orban ,tare mult aș vrea să-i răspund și eu la fel ,dar mă gândesc că înafara celor 7 ani de acasă ,mai am niște studii care nu mă lasă să folosesc un limbaj suburban .Așa că o să îl întreb pe dl parlamentar ,din postura pe care o are ,pe ce anume și-a pus semnătura în toți anii ăștia de când tot auzim de dlui .Nu știu ,o școală ,o grădiniță ,o masă pentru săraci ,ceva sub care să-și pună parafa .Până acum .astăzi la Buzău am citit și eu ,nu a făcut decât să-și denigreze colegii cu care se întâlnește în fiecare zi la Parlament ,nu a venit să vadă nici cel mai frumos loc din Buzău ,Crângul ,pe scurt ,a scuipat și a plecat .Restul judecați și dvoastră .A , ca profesor de muzică ,tare mi-ar fi plăcut să ne cânte și nouă la chitară și să se prindă în joc la o horă

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.