„Nu-i putem opri pe cocoși din cântat decât dacă îi tăiem”

Solicitare de ajutor formulată de un locatar din blocul 12 din Micro V către primarul Toma.

Cetățeanul de la blocul din față e deranjat de cântatul cocoșilor din curtea casei

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„Nu-i putem opri pe cocoși din cântat decât dacă îi tăiem”

  • Raspuns de caterinca. Chiar daca e cocos, tulburarea linistii publice tot exista. Astia care vor sa tina animale care urla in toate modurile sa-si faca ferma. Nu pot suferi sute de oameni pentru un cocos. Si la ce ii trebuie fix cocos? Sa tina naibii gaini macar.

    Ar trebui masurati dB si daca se depaseste limita legala, ar trebui sa isi bage animalele in casa, sa faca ce are chef, dar sa rezolve problema. Cum asta are placerea sa tina cocoși, poate altu are placerea sa dea manele la 4 dimineata, no? La fel e si cu cainii la bloc. Se depasesc dB, ori il dresezi, ori il sedezi, ori il vinzi, problema ta. Singura exceptie ar trebui sa fie bebelusii si un numar anual de zile pe an pentru renovari, acordat fiecarui cetatean in parte.

    Si inca ceva, domnule primare, pe langa cocosi, au cam inceput sa ne latre cainii noaptea printre blocuri ca-n vremea lu Boscodeala. Stiu, ong-urile, iubitorii de animale etc, nu ma intereseaza, de asta platim administratie, sa rezolve problemele.

    Răspunde
  • Daca nu sunt cocosi, si sunt caini? Cainii din curtile oamenilor, legati sau liberi, cu ei cum ar face dl primar Toma? Aia de latra aiurea la luna, non-stop, ce solutie s-a gandit dl primar sa incerce sa implementeze si la noi, ca tot despre galagie de animale e vorba?

    Răspunde
  • Eu cred ca , cei deranjati de cel mai mic sunet ,sa faca bine sa se mute in desert .

    Răspunde
  • Bai, Bukk, dupa cum scrii, eu cred ca esti paznic la vreo usa. Sa stii ca nu toti avem mintea odihnita, totusi. Mai exista si oameni care au nevoie de odihna, oameni care nu vegeteaza la serviciu. Iar un cocos care canta nu este „cel mai mic zgomot”, ci depaseste lejer 120dB. Nu se pot muta o suta de oameni in desert pentru cocosul unui taran de oras. S-a saturat lumea de voi, astia care dati manelele la maximum, faceti cotete in oras, puneti tobe de esapament modificate etc.

    Răspunde
  • Citind întâmplator comentariile acestui articol, nu-mi vine sa cred cati ignoranți sunt pe lumea astea si sa mai au timp sa o si arate

    Răspunde
  • Daca statea la tara ce facea? Taia cocosii din tot satul ? Nu mai este mult si vor interzice si la tara cresterea animalelor din princina acestor cetateni europeni plini de drepturi. Omul ala sta la curte si creste gaini dinainte sa se construiasca blocuri in jurul casei lui. Creste niste gaini care in timpul noptii dorm, nu elefanti. Cainii din apartamente si javrele care nu strang cacatul dupa ei nu deranjeaza? Aaa, nu , acestia sunt protejati, suntem pet friendly, asa este politically correct. Traim intr-o lume nebuna, inraita prin aceasta educatie prost inteleasa de oamenii needucati care cred ca o au, fara pic de empatie si acceptare fata de nevoile celor din jur. Vremurile bune nasc oameni slabi, dar vremurile se schimba…

    Răspunde
  • Având în vedere că nici măcar nu face ouă, mă gândesc că acelui ‘cucoș’ trebuie musai să-i fie tăiate – mă scuzaț’ – „dăcât” oole. Minim 2 bucăti.
    După aia, ‘cucoșul’ din poveste va cânta pe altă voce și nu va mai deranja cetățeanul care mugește… ăăă, asta, muncește din Buzău și face „lăcrimații” p-acilișea…

    Răspunde
  • Pe principiul asta, isi poate cumpara orice Buzoian o vaca si 2 capre sa mugeasca si behaie nonstop.
    Ca doar ce sa le faca ? Sa le taie ?
    Civilizatia = faci ce vrei atat timp cat NU deranjezi pe ceilalti

    Răspunde
  • Cei care nu suportați animalele și nici păsările, denotă că va arata originile și vreți să păreți orășeni stilați! Dar nu sunteți, pentru că mergeți la terasele din centrul orașului și pe bulevardul Nicolae Bălcescu și urlati noaptea prin baruri sau cluburile situate vis a vis de blocuri in care locuiesc persoane! Sau va aprovizionați magazinele aflate la parterul blocurilor la ora 6 sau 7 dimineața. Oare cum este? Sa va tăiem ouălele ,nu? Și,.apropo…va plac omletele? Daca nu avem cocosi cum pot face oua acele găini! Mă miră faptul că nu va deranjează aerul pe care îl respirați, la cat de ipocriți sunteți cei deranjazati de ceea ce ne înconjoară! Rușine!

    Răspunde
  • Cristina, gainile oua fara ajutorul cocosului. Daca esti o persoana care nici macar atat nu stie, normal ar fi nici sa nu ai dreptul la vreo opinie, ca pana si unii copii de 10 ani stiu ceea ce tu nu stii. Aia care nu suporta cocosii sunt aceiasi care nu suporta nici terasele cu muzica si alte marlanii. Tu esti din categoria celor care vor marlanie, indiferent ca e vorba de animale cate urla, muzica, motociclete noaptea.

    Iar daca o luam cum zicea un diliu mai sus, ca ala avea gaini dinainte sa apara blocul, asa aveau si unii carute si lasau balega in drum dinainte sa fie blocurile, iar altii urinau pe gardurile ulitelor inainte sa fie blocuri. Ce justificare e asta?!

    Răspunde
  • V ați născut la țară și va trezeau cocoșii la 4 dimineața,apoi raneati la porci,acum sunteți orășeni va ,deranjează !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.