Ciolacu își face echipă. Iată ce a cerut și a primit de la Tudose

Buzoianul Marcel Ciolacu își face propria echipă la Guvern.

Mai exact, Ciolacu a cerut și a primit de la Tudose aprobare pentru a-și face propriul aparat de lucru în Palatul Victoria.

La ultima ședință de anul trecut a executivului s-a aprobat o ordonanță de urgență prin care viceprim-miniștrii primesc undă verde pentru a-și angaja consilieri și secretari de stat în cadrul propriului cabinet.

Cum ceilalți doi vicepremieri – Graţiela Gavrilescu şi Paul Stănescu – aveau deja cabinete proprii la ministerele pe care le conduc, presa centrală speculează că ordonanța a fost dată cu dedicație pentru buzoian.

Citește și articolul: Toma, mărturisiri despre funcția de primar: „Mă bătea gândul să-mi scriu demisia”

Ciolacu a afirmat că prioritatea guvernului în 2018 este demararea marilor proiecte de investiții și în special a autostrăzilor, capitol la care România este în urma țărilor vecine, dar și a vremurilor.

„Aparatul propriu de lucru al viceprim-ministrului este structură fără personalitate juridică, finanțată din bugetul SGG, condusă de viceprim-ministru; în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului își desfășoară activitatea unul sau mai mulți secretari de stat și consilieri de stat, numiți, respectiv eliberați din funcție, prin decizie a primului-ministru, la propunerea viceprim-ministrului”, se arată în Ordonanța de Urgență nr. 115/2017.

Prezența lui Ciolacu în Guvern este utilă și comunității buzoiene, primarii din Buzău având la ce ușă să bată pentru a grăbi proiectele de investiții cu finanțare guvernamentală.

Citește și articolul: O veste ce convine șoferilor, taxatoarelor și călătorilor de pe autobuzele din oraș

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ciolacu își face echipă. Iată ce a cerut și a primit de la Tudose

  • DA,dl Marcel Ciolacu trebuie sprijinit de buzoieni.Pentru că de când am auzit vorbindu-se de el ,am auzit numai de bine ,și într-adevăr a luptat cu credință în steaua lui de când a fost numit și până acum .La mulți ani ,dle Ciolacu și să trăiți cu certitudinea că pe meleagurile noastre ,sunteți iubit .

    Răspunde
  • Mă îndoiesc.
    Cred ca se întoarce acasa, spre disperarea primarilor buzoieni.

    Răspunde
  • Sa nu uitam ca Ciolacu era mana dreapta a celui mai mare terorist roman, Omar Haissam, cu care petrecea timpul si erau de nedespartit si ciupeau din bugetul public si se improprietareau cu domenii ale statului… pana cand i-a despartit instanta ca l-a condamnat pe Omar la inchisoare pentru terorism.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.