Un bărbat a fost găsit mort lângă bloc. IDENTITATE NECUNOSCUTĂ

Aseară un locatar al blocului turn 39 din Micro XIV – aproape de biserica Sf. Andrei – a dat din întâmplare peste trupul unui bărbat decedat – întins pe caldarâm.

A sunat la 112, iar la fața locului au ajuns criminaliștii. Bărbatul era îmbrăcat sumar doar în tricou, șort și șlapi și prezenta mai multe lovituri pe corp. Inițial, criminaliștii au mers pe varianta unei sinucideri – aruncare de pe bloc – dar cazul s-a complicat când au aflat că ușa de acces pe bloc era încuiată, iar cheia o avea doar administratorul.

Nici varianta saltului în gol de la un etaj inferior nu cadrează, întrucât pe partea aceea a blocului nu sunt ferestre sau balcoane. S-a conturat astfel și varianta unei crime. Fie la fața locului, la adăpostul întunericului, fie ca-n filme prin abandonarea cadavrului dintr-o mașină.

Misterul s-a adâncit odată cu trecerea orelor întrucât cadavrul n-a fost deocamdată revendicat.

Acum, buzoienii sunt întrebați public dacă nu cumva cineva dintre rude, prieteni sau cunoscuți lipsește de aseară.

UPDATE: O familie din municipiul Buzău a contactat Poliția Buzău. Fiul lor este victima, are 34 de ani, necăsătorit și fără copii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un bărbat a fost găsit mort lângă bloc. IDENTITATE NECUNOSCUTĂ

  • Un portret robot al victimei? Sau o identificare din baza de date a politiei ?

    Răspunde
  • Cel mai probabil a fost ucis, dar va fi mai simplu pentru autoritati sa declare sinucidere si sa se spele pe maini, ca pana la urma nu au nici un interes sa afle adevarul, ci doar sa declare caz inchis ca sa dea bine la evaluarea pentru mariri de salarii si sporuri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.