Victorie și Buzăul urcă pe 3! Bucurie pe teren și în tribune

Prima dată Buzăul s-a distanțat la 11-8. Ale noastre au avut atacul și puteau zbura la patru goluri. În loc de 12-8 s-a făcut 11-12, iar Bistrița a revenit în meci.

Dar atât. Gazdele, încurajate de public, au pus stăpânire pe meci, 15-13, 20-17 și 24-19 cu patru minute înainte de final, când meciul era jucat. Bistrița a dat trei goluri la rând, dar degeaba, cele trei puncte au rămas la Buzău.

Ana Maria Popa, golgetera meciului cu 7 goluri și cea mai bună de pe teren. La concurență cu extrema stângă pentru titlul de jucătoarea meciului a fost centrul Maria Gavrilă, cu o evoluție bună în prima repriză.

O victorie importantă pentru Gloria Buzău, în condițiile în care pe atac, a dispus doar de trei jucătoare: Rotaru – Gavrilă – R. Petruș, după accidentările succesive ale lui Khouildi, Stoleru și Alina Ilie.

O notă bună primesc și publicul – pentru încurajări, dar și galeria care a scandat tot meciul.

Clipe frumoase la final, când jucătoarele și publicul s-au aplaudat reciproc

Cu patru victorii și o înfrângere, Gloria a urcat temporar pe locul 3 – înaintea CSM București – și va merge runda viitoare cu tupeu la Zalău pentru a-l bate pe Tadici.

Antrenorul oaspeților a fost virulent împotriva celor doi arbitri din Vaslui, pe care i-a acuzat că au înclinat decisiv balanța în favoarea Buzăului.

Horațiu Pașca – antrenor Gloria Bistrița
Maria Gavrilă, centru Gloria Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.