Pe cine a ales Toma să conducă firma de lucrări a primăriei

„Astăzi este ultima mea zi ca director interimar la Urbis Serv”, a anunțat în această seară Dumitru Toader.

„Eu voi reveni pe postul de director tehnic, iar director general va fi inginerul Dan Cuza, care a lucrat în ultimii ani pe postul de consilier al domnului primar”,a adăugat Toader pentru buzoienii.ro

Dan Cuza este un vechi colaborator al primarului, acesta ocupând în trecut și postul de director general la Grup Romet.

Dan Cuza este al treilea director al Urbis Serv din ultimii ani, după Petre Burada (care a demisionat în 2016) și Silviu Nicoară care a funcționat din februarie 2018 până în octombrie 2019.

Urbis Serv este cea mai importantă firmă deținută de Primăria Buzău și se ocupă cu asfaltarea de străzi și trotuare, administrarea parcărilor cu plată și de reședință, dar și cu spațiile verzi din oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Pe cine a ales Toma să conducă firma de lucrări a primăriei

  • DE concurs nici vorba. Daca vine vreun priceput si ne incurca?

    Răspunde
  • Il cunosc pe acest om. Este fostul asociat al lui Toma, de la una dintre firmele intrate în faliment. Verificati la registrul comertului! O sa evoluam cu acesti oameni! Vai de capul nostru..

    Răspunde
  • Care concurs? Eficiența maximă pe ultima sută de mandat, pentru că după alegeri nu se stie! Priceperea domnului în cauză s-a văzut prin intrarea în faliment a Grup Romet!

    Răspunde
  • Promovarea tinerilor competenți ai lui Marcel Ciolacu şi eficiența reformei a început să dea roade Auras! Spune-le sefilor PSD să continuie tot aşa, pentru că se îndreaptă pe calea cea buna iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

    Răspunde
  • Gargaragiii, visătorii la robinetul cu bani publici fără brumă de profesionalism și interes pentru problematica urbană, îmbolnăviți de sporovăiala politicianistă, pofticioșii de sinecuri și învârteli, au o mare problemă. Accesul spre Palatul Comunal le este barat de rezultatele evidente ale actualului primar. E drept că a avut noroc cu nenorocul buzoienilor de a-l avea primar pe unul care și-a bătut joc de oraș timp de 20 de ani și acum tot ce întreprinde Toma văd și orbii. Cu excepția celor care nu sunt orbi dar nu vor să vadă.Nu mă interesează pe cine aduce primarul lângă el. Or fi răi cum spun oponenții lui, dar atâta timp cât rezultatele sunt apreciate de cetățeni, Toma va avea încă un mandat. Asta e.

    Răspunde
  • Arbtrul civic ,habar nu ai ce vorbesti : Toma este inconjurat doar de oameni ce nu pot spune nu !!!!!!! sau sa-si dea cu parerea pertinent despre anumite probleme !!!!!!!!!!! este genul de om : nu esti cu mine ??? esti dusman. Oamenii destepti nu au ce cauta langa el pentru ca nu doreste acest lucru . Dovada ????? Numarul mare de oameni ce au plecat din Primarie si din Compania de Apa .Nu este asa ca nu te intereseaza pe cine are langa el cum spui , in primarie trebuie sa fie o adevarata echipa ,asa trebuie sa fie in principiu , dar el incalaca absolut toate principiile si nu vrea sa auda de lege,,,,Dovada ?????? NUMARUL MARE DE PROCESE !!!!!!!!!!!!!!! SA NE INTELEGEM : PROCESE PIERDUTE ,SI CURAND O SA VINA SI SCADENTA PLATILOR .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.