„A văzut cineva cum s-a produs accidentul ?”. Familia biciclistului din Dorobanți lovit de mașină pe șoseaua spre Ploiești cere ajutor

Buzoienii.ro a scris ieri dimineață AICI despre accidentul petrecut marți seară pe șoseaua spre Ploiești, în apropierea Hanului lui Țintă, când un buzoian de 32 de ani din cartierul Dorobanți, pe nume Claudiu Ioniță, a fost izbit de o autoutilitară condusă de un bucureștean.

„Noi nu știm oficial nimic despre cum s-a produs acest accident și cine e vinovat. Cei de la poliție nu ne-au spus nimic, cunoaștem doar ce s-a scris în presă. Nu știm unde exact s-a produs accidentul, cine era șoferul care l-a lovit cu mașina și, mai ales, cine e vinovat. Dacă e ruda nostră sau acel șofer din București. Ieri dimineață, noi nu știam nimic de el. Voiam să sunăm la poliție pentru a-l da dispărut. Dar, din fericire, la un moment dat am sunat pe telefonul lui și ne-a răspuns doamna de la garderobă de la spital. Atunci am aflat unde e și am plecat în grabă la spital. Noi, familia, rugăm pe această cale, dacă există cineva care a văzut accidentul să ne spună și nouă cum s-a întâmplat. Știm doar că avea vesta reflectorizantă pe el, că mergea pe lângă bicicletă, căutând un cunoscut care și-a deschis sau urma să-și deschidă o spălătorie auto pe marginea drumului. Voia să se angajeze acolo”.

Sora și cumnatul au sunat aseară aproape de miezul nopții la reporterul buzoienii.ro pentru a ruga să le publicăm rugămintea de mai sus. Bărbatul de 32 de ani e acum în afara oricărui pericol, a ieșit din operația la picior și e conștient. Nu-și aduce însă aminte nimic despre accident. Vorbește cu greutate din cauza loviturii care i-a deformat maxilarul. Urmează a se decide dacă va fi transportat azi la un spital din București.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.