Comuna din apropierea Buzăului care se dezvoltă rapid


Primul program de asfaltare din acest an de la V. Pașii se apropie de sfârșit.

E vorba de 10 kilometri de asfalt în toate cele șase sate ale comunei.

Trebuie precizat că banii au venit dinspre Bruxelles (proiect AFIR), întrucât sunt unii care susțin că n-ar fi mare pierdere dacă România ar ieși din UE.

În Gura Câlnăului și Focșănei s-a încheiat inclusiv turnarea stratului doi.

Angajații Strabag, firma care execută lucrarea, au trecut la execuția rigolelor și asfaltare în Băjani, la rând urmând satele V. Pașii, Stăncești și Scurtești.

În toamnă ar urma să se mai toarne încă 8 kilometri de asfalt pe alte ulițe din cele șase sate ale comunei. Cei de la V. Pașii se mai laudă cu introducerea din primăvară a transportului către orașul Buzău și cu o viitoare modernizare a școlii plus înființarea unor rețele de apă-canal și chiar de gaze.

După ce vor termina la Vadu Pașii, asfaltatorii de la Strabag ar urma să se mute la Mărăcineni, unde îi așteaptă 18 străzi.

Citește și: „Când ploua, apa țâșnea prin asfalt. Pe 3-4 kilometri nu mai e asfalt”. Iată care e cauza și ce decizie s-a luat. CLICK AICI


Citește și: „Poarta era deschisă. Nu înțeleg de ce-a vrut să sară gardul”. Accident la Școala nr. 11. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Comuna din apropierea Buzăului care se dezvoltă rapid

  • Se face treabă ,ceea ce mă bucură mult .Mi-aș dori să mergem mai departe tot așa .Încet ,încet ne facem loc în localitățile civilizate ale României ,și e mândria noastră a tuturor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.