Câștig fabulos de 5 miliarde lei vechi la sala de jocuri Magnum din centrul Buzăului


Sala de Jocuri MAGNUM din centrul Buzăului este încântată să anunţe un câştig extraordinar în valoare de 497 678 lei la Jackpotul de Inima Neagră!


Un client al sălii noastre, a avut privilegiul de a se alătura listei câştigătorilor Magnumbet. Pentru a proteja confidenţialitatea câştigătorului, îl vom menţiona doar ca “Sebastian”

Sebastian, angajat la Petrom şi rezident al Brăilei, a vizitat sala noastră în repetate rânduri în trecut. Cu toate acestea, această vizită a fost una deosebită, deoarece nu a venit cu gândul de a câştiga Jackpotul. După ce a obţinut un câştig de 10.000 lei la o altă sală concurentă, Sebastian a decis să-şi încerce norocul şi la noi.


Acest câştig impresionant îl va ajuta pe Sebastian să îşi îndeplinească unul dintre marile sale visuri: să îşi cumpere un apartament.


Anul 2024 este cu adevărat unul norocos pentru clienţii fideli ai MAGNUM, deoarece în fiecare lună s-a înregistrat cel puţin un câştig Jackpot Cards. Jackpot Cards reprezintă un premiu suplimentar oferit jucătorilor, alimentat cu un procent din fiecare pariu, putând ajunge la sume imense. Această caracteristică vine pe 4 nivele de premii (la treflă, romb, inimă roşie şi inimă neagră), fiecare nivel având o valoare fixă a premiului, cea mai mare fiind la inimă neagră.


MAGNUMBET continuă să ofere experienţe de joc inegalabile şi să contribuie la poveştile de succes ale clienţilor săi. Cu o prezenţă puternică şi online, platforma magnumbet.ro asigură şi pasionaţilor de jocuri de cazino online cea mai bună ofertă la depunere, completând astfel gama de opţiuni oferite de MAGNUMBET

loading...

6 comentarii la „Câștig fabulos de 5 miliarde lei vechi la sala de jocuri Magnum din centrul Buzăului

 • Pfaiii… și eu care mi-am luat apartament muncind?!?!

  Răspunde
 • Își cumpără apartamentul și restul la magnum net…și salariul pe lună la magnum betcă și cum îl are pe 30 de ani in rate

  Răspunde
 • EU CRED CA NU A SCOS CIT A BAGAT BANI E IN PIRDERE CRED ASTA E PRAF IN OCHI SA SE DUCA FRAIERI SA BAGE BANI

  Răspunde
 • Interesant A avut bafta. Am impresia că nu mai merg păcănelele la Magnum (fraieri nu mai au cascaval) și își face o mica publicitate.

  Răspunde
  • Dacă nu mergeau , cu siguranță nu se mai câștigau sumele astea . Iar pentru un așa câștig … se merită reclama

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.