Ce-a găsit pe mașină, cum se lasă locul după film, băiatul unicat la Buzău, etc. Mulțumim cititorilor pentru poze!

Fotografie surprinsă la cinematograful din Buzău, după film. Zeci de floricele scăpate pe jos, ambalaje, sticle de suc. Cu siguranță, locul are nevoie de o femeie de serviciu destoinică. Ghinion pentru proprietarul „Octaviei” din fotografie. Omul și-a parcat mașina sub un copac crezând că-i în siguranță. N-a știu că între timp peste ea se vor răvărsa câteva găleți cu dude. S-a întâmplat în parcarea de lângă grădinița ”Boboceii” din Micro III. Ăsta da băiat. Foarte rar găsești așa ceva la oraș. Tipul din imagine a săpat de unul singur grădina din fața blocului în Unirii Sud. Domnișoarele interesate pot suna la redacția buzoienii.ro și vor primi numărul de telefon. Aproximativ 400 de viitori fotbaliști s-au bucurat de gazonul celui mai mare stadion din Buzău dar si de instalația de nocturnă. La finalul competiției toți participanții au primit diplome si medalii din partea oficialilor FRF, Mihai Stoichita , Vladut Munteanu si Gabriel Bodescu Dudele par a fi lait-motivul acestor zile la Buzău. Copii la cules de dude pe gard undeva în Micro XIV. Mulțumim cititorilor pentru fotografiile trimise pe adresa redacției.


Citește și articolul: Și-au strâns marfa și au plecat! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce-a găsit pe mașină, cum se lasă locul după film, băiatul unicat la Buzău, etc. Mulțumim cititorilor pentru poze!

  • M-a impresionat băiatul care săpa grădina din fața blocului .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.