Lucrări în parc. Se trage țeavă, se aduc containere. Mai civilizat

Toaletele ecologice n-au fost o soluție prea inspirată (la Buzău).

Ca să le folosești ai nevoie (cel puțin) de mască de gaze.

„Domnule primar, lăsați toaletele ecologice și faceți, vă rugăm, toalete adevărate conectate la apă și rețeaua de canalizare. Îndeosebi în parcuri e mare nevoie”, e un mesaj repetat de către buzoieni în ultimii ani.

Se rezolvă

Imaginea de mai sus a fost surprinsă în Parcul Tineretului – unde o firmă de construcții (Energo Install) lucrează la extinderea sistemului de canalizare.

În capătul Aleii Rollerilor va apărea o toaletă tip container – conectată la apă și canalizare. Tot în Parcul Tineretului, o toaletă tip container se va înființa și pe Aleea Pescarilor. În cadrul aceleiași lucrări la rețeaua de canalizare va fi conectată și toaleta din incinta ștrandului.

La fel se va întâmpla și în Parcul Marghiloman.

O toaletă adevărată va apărea și în Piața Dacia (în subteran) – fiind prevăzută în cadrul proiectului de modernizare a centrului Buzăului.

Toaleta subterană se va amenaja lângă centrul de turism.
Anul trecut a fost primenită și toaleta din Piața Centrală – Parcul Sf. Îngeri

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Lucrări în parc. Se trage țeavă, se aduc containere. Mai civilizat

  • Abia aștept să urinez la noua toaletă!

  • Piata Dacia e plina de tuneluri. In mod normal toata zona de sub oras trebuia pusa in valoare pentru turism, nu distrusa iremediabil.

  • Toaletele ecologice sunt ecologice ca n-au tevi iar „produsul” se recicleaza. La Buzau PUT pentru ca ele nu doar se pun intr-un loc si pa! Ele se igienizeaza si toaleteaza periodic, e nevoie de mentenanta. Am depasit deja starea de furie, de cateva zile chiar ma distrez la maxim cu administratia asta. Am mari sperante si-n viitor!!!
    @ Gicu, n-auzi domle ca don Toma nu vede orasul ca pe unul turistic. E vreo dovada pe undeva ca asta se doreste? Un autobuz transbus (societatea pe pierdere, alaturi de urbis – perlele administratiei) nu sunt in stare sa-l vopseasca-n rosu sau macar protocaliu si albastru (vomitiv, dar specialistii…) si sa-l puna pe un traseu turistic. Nicaieri nu exista ceva si in engleza. Politistii locali nu se inteleg bine nici in romana, ce sa mai intrebe italianul unde-i pisatoarea cu teava din Crang?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.